2777
2789
عنوان

مراسم پرچم اقا امام حسین

75 بازدید | 7 پست

ما مشهد امریه داشتیم رفتیم مهمون اقا و چون کلاس داشتیم بهمون گفتن مراسم پرچم داریم برین سالن بزرگتر

اقا ما رفتیم و نشستیم دیدیم چن تا اقا سه تا قاب زیبا و بزرگ اوردن و کم کم داشتن روضه ی امام رضا رو میخوندن که گفتن این پرچم ضامن اهوس باز کردن و اوردن انداختن رو سرمون پرچم خیلی بزرگ بود بوی خوب پرچم و التماس های مادری که شفای پسرشو میخواس و گریه از خوشحالی من که پرچمو میدیدم

بعده روضه اقا رضا روزه حضرت عباس رو خوندن ما انتظار نداشتیم پرچم علمدار کربلا رو بیارن در حین گریه بودم که پرچم علمدار رو انداختن رو سرم فقط دعا میکردم و گریه فقط میخواستم اقا حاجتمو بدن نشونه خواستم از اقا که روضه حسین رو خوندن با خودم میگفتم من لیاقت این همه محبتو ندارم که پرچم اقا اباعبدالله رو روسرم انداختن از رو صندلی افتادم والتماس میکردم و پرچمو بغل کرده بودم و بوی خوش پرچم منو زنده کرد و یه خانمی دستمو گرفتو بلندم کرد🥹

این خاطره هیچ وقت از یادم نمیره

محبت اقا بود وگرنه من لیاقت نداشتم

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

خوشبحالت عزیزم

برای شماهم این لحظه هارو ارزو میکنم😊🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیارتت قبول حست و میفهمم قبلا برا منم پیش اومده چن ماه پیش

ممنون زیارت شماهم قبول باشه 

میبینی چقدر حس خوبی داره🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امریه چیه؟؟؟

یه جور دستور کاریه به ی جا دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون زیارت شماهم قبول باشه میبینی چقدر حس خوبی داره🥹

خیلییییییی این قدر سبک شده بودم 

آخه برا من جریان داشت پرچم امام رضا رو روز شهادتشون آورده بودن شهرستان منم اوج حال خرابم یه عمل سنگین داشتم خیلیییی حالم بد بود پدر بزرگم فوت شده بودن منم اونجا مهمون بودم رفته بودم مراسم دقیقا آوردن جلوم و من کلی زیارت کردم بین اوووون همه آدم همه مشتاق زیارت همدیگرو هل میدادن با پسرم زیارت کردیم خیلیییییی حال خوبی داشتیم هی فیلمشو نگاه میکنم 🥺🥺🥺🥺