2777
2789

نمیدونم چرا اینجوری می‌کنه 

از روز اول منو دید فروریخت انگار 

تقریبا هم سن هستیم 

فقط چند مورد از رفتارش این بوده که خودش اومده سر صحبت رو با من باز کرده از ریز به ریز کارای من و وضعیت شغلیم در آینده و ...زیرزبون کشیده بعد با حسادت میگه من خیلی راحت می‌تونستم شغل شما رو داشته باشم و دانشگاه فلان رشته رو بخونم( رشته دانشگاهی من) و قبول هم میشدم صد در صد ولی از محیطش خوشم نیومد به هیچ وجه نخواستم همچین شغلی داشته باشم گفتم یا پزشکی یا میرم سمت فلان رشته ها 

حالا رشته خودش که به جای رشته من انتخاب کرده چیه ؟ رشته ای که آبیاری گل های قالی رو خیلیا به اون ترجیح میدن😂 اصلا با رتبه کنکورش فکر نکنم انتخاب رشته کرده باشه

یا مثلا ده بار تکرار کرد من وظیفه تامین مخارج ندارم داشت سکته میکرد در حالیکه من اصلا نگفتم وظیفه زن اینه خرج خونه بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن اصلا بهش فکرم نکن ارزششو نداره

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

حالا اینکه اسم پزشکی رو آورد هم نکته داشت میخواست بگه فقط پزشک ها به جایی رسیدن تو هیچی نیستی در حد پزشک نیستی اینو غیرمستقیم بارها گفت 

خودش بیکاره و به شدت داره حسادت می‌کنه و متاسفانه این روزها زیاد میبینمش یه چیزی بگید من بگم دلم آروم بگیره هر چی غیرمستقیم دهنشو می‌بندم بیخیال نمیشه 

به من میگه چرا اینقدر خرج مسائل شغلی و درسی می‌کنی چقدر فلان کتاب رو گرون گرفتی مخارجم رو پرسید بعد که فهمید نشسته حرص میخوره دیوونس انگار😂 

کاملا رک بگو خب عزیزم چرا معطل کردی میرفتی خب؟ نیازمتد دعوت نامه بودی؟ 

بله صد در صد زن وظیفه ی خاصی نداره ولی مستقلی خیلی حس خوبیه ک هرکسی باید تجربه کنه و رسیدن ب هدفاش 

شاید هدف شما اینه ولی هدف من فراتره حالاشما حرصشو نخور من درسشو میخونم و سرکارشو میرم 😊

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اینجور وقتا فقط یه پوزخند کافیه

پوزخند زدم 

جوابش رو آروم دادم با کنایه گفتم دهنشو نمی‌بنده منم دارم از حسادتش لذت می‌برم در عین حال که عصبی ام 

اون نمیدونه فقط داره اعتماد به نفس منو تقویت می‌کنه با این حرف های احمقانه 

کاملا رک بگو خب عزیزم چرا معطل کردی میرفتی خب؟ نیازمتد دعوت نامه بودی؟ بله صد در صد زن وظیفه ی خاصی ...

اونجا که گفت من قبول میشدم قطعا ولی از محیطش خوشم نیومد و...گفتم آره کار هر کسی نیست همچین شغل سختی داشته باشه هر کسی از پسش برنمیاد شما هم کار خوبی کرده مطابق سطح خودت انتخاب کردی

حس میکنم ضعیف جواب دادم ولی بیشتر از اون نخواستم واکنش داشته باشم

اونجا که گفت من قبول میشدم قطعا ولی از محیطش خوشم نیومد و...گفتم آره کار هر کسی نیست همچین شغل سختی ...

یکبار برای همیشه تند و رک بگو و بعدم بگو لطفا دیگ ازاین موارد صحبت نکن دیگ خوشم نمیاد

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه