2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم این مدلی 

و بله 

دوست دارن

ادم بچه شو که میبینه، دلش براش میره...

مگر اینکه نرمال نباشه 

یعنی اون آدم (پدر یا مادره) مریض روانی باشه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ما هردومون دختر دوست داشتیمبچه مون پسره و همه دنیامون هستمگه میشه آدم بچه ش رو دوست نداشته باشه؟؟؟!! ...

عه ،اومده بودم همینو بگم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بله من من من تو سونوگرافی وقتی بهش گفتم پسر دلش گرفت اما وقتی بچه دنیا اومد انننننننقدر دوستش داشت ب ...

سومی که باردار بودم 

سونو گفت دختر 

اننننقدر خوشحال بود که خدا می‌دونه 

وسایل دخترونه می‌خرید 

گیر سر و...........

هفت ماهگی رفتم سونو گفت اشتباه شده و اینم پسر 

دااشتیم سوار ماشین می‌شدیم اشکاش پاک کرد اما طوری که من متوجه نشم

تا چند روز هم ناراحت بود 

اما باز به دنیا که اومد 

تو بیمارستان انقد ذوق داشت همه فکر میکردن بچه اولمون 

الان میگه فکر نمی‌کردم انقد عزیز باشه برام

بچه کلا عزیز