2777
2789

دوستان اول اینو بگم که من بابا ندارم یعنی کلا مرد

نیست تو خونمون مامانمم شاغله....

اسباب کشی کردیم که کل وسایلارو شوهرم با یدونه کارگر

آوردن و شوهرم واقعا کمک کرد(عقدیم)

وقتی اومدیم اینجا مامانم رفت سرکار بهش مرخصی ندادن ....من موندم فقط

باکلی وسایل بدون گاز و یخچال و هیچ امکاناتی چون وصل نیست هیچکدوم و وسایلاهنوز مرتب نشدن

به شوهرم گفتم بمون امروز نرو(اون یه شهر دیگس

پیش هم نیستیم)من تنهام میترسم گفت من مشتری

دارم باید برم منو ولکرد رفت حتی جلوش بغضمم گرفت..

اومدم یدونه از اتاقارو شستم موکت انداختم که تا فردا

اینجا بخوابم که تا شب شد اومدم لامپشو روشن کنم

دیدم لامپ اتاق سوخته لامپ هالم خیلی قوی نیس

که اتاقو روشن کنه وسط هالم نمیشه خوابید خیلی 

شلوغه وسط همه اینا پریودم هستم واقعا حالم بده الان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه بدبخت کمک کرده دیگهاز تازه داماد خیلی توقع داریمادرت میاد دیگه

تازه داماد؟یکسالو نیمه باهمیم میدونست شرایطمو

اگه من از شوهرم نخوام تو این شرایط کنارم باشه از کی بخوام

من فقط گفتم بمون پیشم امشبو

الانم پیام داده میگه تو چرا با بی محلی راهیم کردیمیخواستم برم ...از من شاکیه که قدرشو نمیدونم:) حس م ...

خوب عزیزم حق با همسرت بوده دیگه تو کارای مردونه کمک مرده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اولا اثاث کشی درسته. 

دوما کمک کرده دیگه

از اون ور هم مشتری داره باید بره جواب ایشونم بده. 

یکی دوروز مهلت بده،  برگشت باهمدیگه جمع میکنید. 🌹

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دیگه بدبخت کمک کرده دیگهاز تازه داماد خیلی توقع داریمادرت میاد دیگه

تازه داماد؟یکسالو نیمه باهمیم میدونست شرایطمو

اگه من از شوهرم نخوام تو این شرایط کنارم باشه از کی بخوام

من فقط گفتم بمون پیشم امشبو

مادرم نمیاد چون شب کاره من امشبو تنهام اونم تو این تاریکی 

اولا اثاث کشی درسته. دوما کمک کرده دیگهاز اون ور هم مشتری داره باید بره جواب ایشونم بده. یکی دوروز م ...

جمع کردنشو کاری ندارم امشبو تنها بودم تو این شرایط

بهم ریخته گفتم بمون پیشم فقط همین 

تازه داماد؟یکسالو نیمه باهمیم میدونست شرایطمواگه من از شوهرم نخوام تو این شرایط کنارم باشه از کی بخو ...

از مادرت باید بخای

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین مطمئن باش اگه مجبور نبود نمیرفت دوست داره من که اینطور حس کردم تو هم پریودی و الان غمگین و حساس ...

خیلی بهش گفتم نرو شوهرم کارش دست خودشه

براکسی کار نمیکنه:)

تازه داماد؟یکسالو نیمه باهمیم میدونست شرایطمواگه من از شوهرم نخوام تو این شرایط کنارم باشه از کی بخو ...

بله تازه داماده. توقعت خیلی زیاده

شرابطتت سخت بود مادرت میموند دیگه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الانم پیام داده میگه تو چرا با بی محلی راهیم کردیمیخواستم برم ...از من شاکیه که قدرشو نمیدونم:) حس م ...

به نظرم زنگش برن بگو خسته بودم شرایط هم اوکی نبود نتونستم حس خوبی داشته باشم 

دست دردنکنه بابا امروز زحمت کشیدی

و ببین چه موقع دوباره میتونه بیاد پیشت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
جمع کردنشو کاری ندارم امشبو تنها بودم تو این شرایطبهم ریخته گفتم بمون پیشم فقط همین

خب سرفرصت باارامش باهاش صحبت کن. 

لحنت جوری باشه که حمایتت کنه و گارد نگیره. 🌹

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401