2777
2789
عنوان

فیلم بازا

70 بازدید | 14 پست

میشه یه چند تا فیلم خوب ترجیحا مینی سریال معرفی کنید؟؟ ترکی هم دوست دارم اگه میشناسید بگید

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکی و مینی سریال؟

سریال ترکی کوتاهترینش ۱۰۰ قسمته😶‍🌫️

میتونم معرفی کنم ولی طولانین خیلی

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

ترکی و مینی سریال؟سریال ترکی کوتاهترینش ۱۰۰ قسمته😶‍🌫️میتونم معرفی کنم ولی طولانین خیلی

در حد ۳۰ قسمت و اینا اوکیه😬😂

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

در حد ۳۰ قسمت و اینا اوکیه😬😂

متاسفانه این گزینه قفله فعلا😂

ولی گلپری جالبه کوتاهم هست

اگه حوصلت کشید طولانی ببینی یه روزیم غنچه های زخمی، دکتر معجزه گر ،هر چه باد اباد ، عشق ۱۰۱ کامل ندیدم ولی فکر کنم اینم کوتاهه

اینا قشنگن

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

اسکویید گیمم ببین کره ای هم زیبای حقیقی کوتاهه و قشنگاقای ملکه هم قشنگه

اسکویید گیم و دیدم

فصل ۳ کلا هیجانش یه لول دیگه بوددددد