emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7512 عنوان کسی اینجا موسیقی خونده آکادمیک 62 بازدید | 8 پست لطفا اگه کسی رو میشناسید تگ کنید یا اگه خوندید (فقط) کامنت بزاریدکتابایی مثل تئوری موسیقی پرویز منصوری وهارمونی والتر پیستون و این سبک کتاباکمکی به دانش موسیقی میکنه یا فقط برای کنکور هنر مناسبه؟ زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ 1404/04/07 | 19:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nadia_۷۷۷ عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 4484 عزیزم چیزی بلد هستی؟من سوالم اینه که برای نت نویسی ، از روی نمودار صوتی نت می نویسند ؟تو نرم افزار نت نویسی سیبلیوس نمودار صوتی داره ؟ کاربری دست دو نفره
nadia_۷۷۷ عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 4484 بعدشم اینکه له نظر من اول آموزش تیوری موسیقی رایگان از اینترنت دانلود کن بخون ببین دوست داری کنار میای باهاش ؟بعد هزینه کن کاربری دست دو نفره
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7512 عزیزم چیزی بلد هستی؟من سوالم اینه که برای نت نویسی ، از روی نمودار صوتی نت می نویسند ؟تو نرم افزار ن ... سلام عزیزممن از روی اینکه چیز زیادی نمیدونم این تاپیکو زدمچون برنامه دارم مهارتم رو ببرم بالا تازه اول راهم زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7512 بعدشم اینکه له نظر من اول آموزش تیوری موسیقی رایگان از اینترنت دانلود کن بخون ببین دوست داری کنار می ... اها درسته مچکرم نمیدونم چرا به فکرم نرسید این زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ
nadia_۷۷۷ عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 4484 سلام عزیزممن از روی اینکه چیز زیادی نمیدونم این تاپیکو زدمچون برنامه دارم مهارتم رو ببرم بالا تازه ا ... آفرین مهارتتو بالا ببر 🌸 کاربری دست دو نفره
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7512 آفرین مهارتتو بالا ببر 🌸 من چیزی که گفتین رو سرچ کردم و بله دوست دارم یادش بگیرمهمون با اینترنت برم جلو راه افتادم این کتابا خوبن؟یا برای همین اولش بگیرم؟ زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ
nadia_۷۷۷ عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 4484 من چیزی که گفتین رو سرچ کردم و بله دوست دارم یادش بگیرمهمون با اینترنت برم جلو راه افتادم این کتابا ... نمیدونم عزیزم والا منم مبتدی ام چی بگمکاش یکی پیدا بشه جواب ما رو بده 💔 کاربری دست دو نفره
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7512 نمیدونم عزیزم والا منم مبتدی ام چی بگمکاش یکی پیدا بشه جواب ما رو بده 💔 عه چه جالب خوب شد همو پیدا کردیمآره نمیدونم چجوری پیدا کنیم همچین آدمی روساز تخصصیتون چیه؟ زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ