2777
2789
عنوان

شبکه تماشا

3207 بازدید | 18 پست

بچها قبلا این زمان داشت سرزمین آهن نشون میداد چرا امروز داره یانگوم نشون میده😐🤔🤔😑😑😑😑کسی دلیلشو میدونه؟کسی دیده ک مجری شبکه قبل شروع برنامه چیزی گفته باشه ؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

جواهری در قصر و پخش میکنه؟

آره درحالیکه سرزمین آهن اصلا تموم نشده بود تازه ۷ـ۸قسمته داشت نشون میداد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هنوز شبکه تماشا مجری داره؟

نمی‌دونم یادمه قبلا داشت 

آخه مگه میشه ن مجری داشته باشه ن چیزی زیرنویس بشه ک چرا اینطور کردن 

وااای گل گفتیییی منم دارم از حرص می‌ترکم آخه چراااا یه هو جواهری در قصر نشون داددد

خدا براشان نسازه🙁

الان سرزمین آهن پخش دوباره میدونین من دوست دارم سورو با اون دختر هندیه ازدواج کنه از آهیون خوشم نمیا ...

قبلا نشون داده دقیق یادم نمیاد ولی فک کنم با اهیو ازدواج نمیکنه ،