2777
2789

میگن اگه زنی از خونه اش جمع کنه بره براش گواهی عدم تمکین میدن و نفقه و حق طلاق رو ازش می گیرن 

مگه میشه آدم بمونه تو خونه با اون مرد و همزمان بره دادخواست طلاق بده 

طلاهاشو چیکار کنه ؟ کی برداره که ازش ندزدن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ببر بزار خونه خواهرت داداشت مادرت یا خانوادت ...

اگه قصد طلاق گرفتن داری الکی نمیشه باید مدرک ارائه بدی به فلان دلیل میخام جدا بشم 

مثلا یا باید ثابت کنی که تعادل روانی نداره و جونت در خطره 

یا مثلا خیانت کرده مدرک داری 

یا هم خرجی و اینا نمیده و ...

که برا هر کدوم از اینا کلی مسئله دیگم هس 

تا مرد رضایت نده صد سالم بگذره نمیشه طلاق مگر در شرایط خاصی 

فقط 37 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

اگه مرد تو خونه است نمیتونی طلاق بگیری مگه دعوا و عدم سازش و ضرب و جرح و پزشک قانونی اونم بعیده ک قا ...

عدم سازشه دیگه 

همیشه دعوا و جر و بحث ولی کتک نه 

برای یه نفر دیگه دارم می پرسم 

چطور می تونه ثابت کنه که عدم سازش دارن ؟ 

تا دیدیم همیشن زن وسایلشو جمع کرده رفته و بعد احضاریه طلاق اومده در خونه الان میگن زن حق نداره بره و ...

چرا الانم میتونه بره تمکین هم بدن تمکین نکنی مرد میتونه درخواست ازدواج مجدد بده 

در مقابلش توعم میتونی مدعی نفقه خواستن و اجرت المثل بشی 

ولی باید دلایلت برا طلاق قانع کننده باشه اینا که بگی دوسم نداره و پول نمیده بهم بی معنیه مگر اینکه مدرک باشه خرجت نمیدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو ببر بزار خونه خواهرت داداشت مادرت یا خانوادت ...اگه قصد طلاق گرفتن داری الکی نمیشه باید مدرک ارا ...

اگه زن بگه باهام رابطه جنسی نداره اصلا الان یه ساله رابطه نداریم این میشه دلیل طلاق؟ 

اگه زن بگه باهام رابطه جنسی نداره اصلا الان یه ساله رابطه نداریم این میشه دلیل طلاق؟

نمیدونم شاید 

اخه خیلی سخته قاضی میاد ازش سوال میپرسه شاید انکار کنه و علاوه بر این تنها راه اسونش توافقي هس من یکی از فامیلام ۸ ساله داره جدا مبشه هر بار عقب میفته کلی میفرسن عقب پرونده رو میفرسن شورا میگن سازش کنید و هر حکمی ی ماه و دو ماه و کلی طول میکشه تا ابلاغیه ها بیاد تهشم شوهرت میاد میگه زنم دوس دارم طلاقش نمیدم  

1
5
10
15
20
25
30
35
40