2777
2789
عنوان

خانم های مشهدی لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زائرمالان دم اذان تو حرمدعاگوتون میشم

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و همین ماه خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی حتما و صد در صد جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه و محتاج هیشکی نشم 😭😔🙏😭 🙏😔.

تو رو خدا از ته دلت دعا کن انشالله کارت ملیم پیدا شه همین روزا خیلی زود و انشالله خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و انشالله کارت ملیم دست آدم خلافکار و آدم فاسد و معتاد و دزد و کلا آدم سواستفاده کننده نیفتاده باشه😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ وقت آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و الهی هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگاه و پزشکی قانونی و کلانتری و اعتیاد و فساد و زندان و هیچ گونه اداره پلیسی باز نشه الهی و الهی من و عزیزانم بیراهه نریم و همیشه به بهترین شکل ممکن خدا مراقب من و عزیزانم باشه🙏😔🙏🥹.و تو رو خدا دعا کن انشالله هر بخواد آبروی من و عزیزانم رو ببره انشالله آبروی خودش بره😭 تو رو خدا دعا کن انشالله هر کی من و عزیزانم رو مسخره و قضاوت کرد سرش بیاد دقیقا مشکلاتمون بفهمه ما آه داریم 🥹🥹 

تو رو خدا دعا کن به حق اشکایی که تازه بی صدا ریختم انشالله پدرم و برادر بزرگم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و و خونه دایی مادرم و شوهر سابقم و خانواده اش همیشه محتاج من و مادرم و خواهرم و داداش کوچیکم شن 😭

انشالله

تو رو خدا تا اخر بخون و دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو نخوابه و نشینه و تلویزیون نبینه و اصلا رو مخ و اعصاب من و عزیزانم راه نره😭حتی برا نوار بهداشتی عوض کردن و آب خوردن و غذا خوردن و در یخچال باز کردن معذبمون میکنه و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خواهرم و داداشام حریم خصوصی داشته باشیم و کسی آزارمون نده😭😭تو رو خدا دعا کن حیله و نقشه ها و شر و مکر و بدیا و ظلمای پدرم کامل به خودش برگرده و به من و عزیزانم نرسه😭🥹🙏 🙏 و انشالله پدرم همین امشب شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه 😭 

انشالله

تو رو خدا دعا کن انشالله برا تاسوعا و عاشورا حتما من و مادرم و خواهرم و داداشام و خاله هام بچه‌ های خاله هام تو روستای مادربزرگم و خونه مادر بزرگم دو ، سه روز دور هم باشم و مراسمات تاسوعا و عاشورا شرکت کنیم و انشالله اربعین من و مادرم و خواهرم و داداشام حتما بریم زیارت عتبات عالیات 😭😭😭 و انشالله پدرم اصلا نیاد و نمونه روستا مخصوصا خونه مادربزرگم 😭