2777
2789
عنوان

زن همسایه عاشق بابام شده😂

1518 بازدید | 49 پست

خانم همسایه مجرده

بابای منم ۱٠ ساله مجرده، مادرم فوت شدن

خندم میگیره، حالا این خانم همش هی بهونه میکنه با بابای ما حرف بزنه سر صحبت باز کنه، امکان نداره این خانم رد شه و بابای ما رو به حرف نگیره، گهگاهی هم میاد دم خونه میگه بابات هست؟ 😂😆

قبلا شک داشتم الان دیگه مطمئنم این بشر بابای ما رو میخواد😐😆

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بش رو نده همین فردا میشه بلای جونت

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

باباتم میخوادش؟

والا چراغ سبزی نشون نداده، من حس نمیبینم فعلا چراغ سبزی توش

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

برو خواستگاریش خب آخه بنده خدا😁🤣

همین الان پایین بودیم، بابام داشت موتورش تامیر میکرد من از بیرون اومدم دیدم وایساده بالاسر بابام😂😂

همین الان پایین بودیم، بابام داشت موتورش تامیر میکرد من از بیرون اومدم دیدم وایساده بالاسر بابام😂😂

بدپیله س پس

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
با بابات حرف بزن شاید بخاطر بچه‌هاش بهش رو نمیده

غیر مستقیم یه جورایی گفتم به ما ربطی نداره ازدواجش

مثلا تو فیلم طرف بخاطر بچش نمیخواست ازدواج کنه من میگفتم وا چکار بچه هاش داره، اکر خودش میخواد باید ازدواج کنه