2777
2789
عنوان

یادگیری زبان المانی خیلی سخته❓

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 53 پست
بلی من داداشم..سه ماه دیگه میخواد آزمون بده ++ اونم همینقدر درگیرش بود..اگه تایم بذاری روزانه ۴.۵, س ...

چه عالی ان شاالله موفق بشه

چه ازمونی معتبر تر هست؟

کاربری گاهی دست دوستمه

مرسی که گفتی❤به نظرت بدون کلاس میتونم خودم بخونم؟

چرا که نه..داداش خودمم با همین کتاب شروع کرد منم همینطور بدون کلاس..ویدیو هاشم تو نت هست عزیزم تو یوتیوب 

ولی به پیشنهاد خودم...قبل از اینکه کتاب رو بخری..تو یوتیوب سرچ کن فرهمند.. ۴۰ تا ویدیو داره ی سری قواعد هستن و الفبا و... اونا رو حتما وقت بذار بنویس نوت برداری کن 

بعد از این برو سراغ منشن چون اونجوری کتابش یکم شاید گنگ باشه برات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا که نه..داداش خودمم با همین کتاب شروع کرد منم همینطور بدون کلاس..ویدیو هاشم تو نت هست عزیزم تو یو ...

ممنون🌼 حتما این کارو میکنم

کاربری گاهی دست دوستمه

خب من همزمان با دانشگاه میخوام بخونم و چون احتمالا رشته معماری رو انتخاب میکنم وقتم پره

پس مثل من ممکگه تا ۲سال بتونید در سطح معمولی باشید چون زبان آلمانی هرچقد وقت بزارید عمونقدر یاد میگسرد

شما که رشتت معماریه چرا به استرالیا فکر نمیکنید البته اگه مجرد هستین زبانش هم انگلیسی هست و کاملا را ...

راستش تازه میخوام شروع کنم دو سه روز میشه یکم راجع بهش تحقیق کردم دقیقا نمیدونم کدوم کشور بهتره

ولی بیشتر ویدیوهایی که تو یوتیوب دیدم درباره مهاجرت به آلمان بود

کاربری گاهی دست دوستمه

پس مثل من ممکگه تا ۲سال بتونید در سطح معمولی باشید چون زبان آلمانی هرچقد وقت بزارید عمونقدر یاد میگس ...

شما هدفتون چیه مهاجرت تحصیلی؟

کاربری گاهی دست دوستمه

من اقد اینجا درس خوندم که دیگه حالم‌بهم‌میخوره کاری چون اینجا کارم میکنم و سابقه کاری مرتبط دارم راح ...

چه خوب،موفق باشین🌟

شما کارتون از من خیلی راحت تر من دیپلمم مرتبط به معماری نیست و مجبورم برم آزاد نمیدونم بعدا واسه مهاجرت فقط معدل لیسانسم کافیه یا دولتی بودن دانشگاهم مهمه

کاربری گاهی دست دوستمه

چه خوب،موفق باشین🌟شما کارتون از من خیلی راحت تر من دیپلمم مرتبط به معماری نیست و مجبورم برم آزاد نم ...

اصلا مهم نیست مدرکتون فقط لیسانس بگیرید هردانشگاهی و بعدش ۲سال سابقه کاری مرتبط با رشته داشته باشید و زبان بلد باشید و تو کارتون خبره باشیددر عرض ۶ماه میتونید مهاجرت کنید