2777
2789
عنوان

یادگیری زبان المانی خیلی سخته❓

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههههه تنها جایی که پارتی بازی نداره برا استخدام همینجاس 😅

پس چرا این همه ادم با لیسانس معماری بیکارن

با هرکی صحبت کردم گفته سمت این رشته نرو

کاربری گاهی دست دوستمه

پس چرا این همه ادم با لیسانس معماری بیکارنبا هرکی صحبت کردم گفته سمت این رشته نرو

چون هیشکی از جایی که هست راضی نیس 

الان به همه اونایی که بیکارن بگی یه متره دربیارن یا یه سوال فنی بپرسی یا بگی سنگ نما چطور کار میشه و فلان نمیدونن انتظار کارم دارن

هیچ خانواده ای پول نمیده بچش مهاجرت کنه 😅

😅👌🏻

اما من اصلا به فکر این نیستم که صرفا مهاجرت کنم و اونجا مدرک بگیرم دنبال پروژه های بزرگ و اینجور داستانام😅

حس میکنم تهش این نشه اصلا نباید شروعش کنم

هیچکس هم موافق نیست برم این رشته یعنی علاقه خودمه واسه همین مسیر سخت تر میشه قطعا

کاربری گاهی دست دوستمه

چون هیشکی از جایی که هست راضی نیس الان به همه اونایی که بیکارن بگی یه متره دربیارن یا یه سوال فنی بپ ...

درسته

دقیقا به خاطر همین من خیلی عقب افتادم از کاری که میخواستم انجام بدم چون تحت تاثیر حرف بقیه قرار میگرفتم و نا امید میشدم حتی الانم میترسم شروع کنم و موفق نشم

کاربری گاهی دست دوستمه

درستهدقیقا به خاطر همین من خیلی عقب افتادم از کاری که میخواستم انجام بدم چون تحت تاثیر حرف بقیه قرار ...

تلاش کنی موفق میشی وقتی یکاریا مسخوای بکنی انجام بده اگه هرراهی که میریم مخالف نداشته باشه باید به راهت شک کنی