2777
2789

پارسال نذر کرده بود برای یکی از حاجت هام که اگه برآورده شد حلوا درست کنم

خودم تا حالا امتحان نکردم و دوس ندارم اماده تهیه کنم؛میتونین راهنماییم کنین از پسش بربیام؟🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلوا شیر آسون مثل حلوا ساده ای اردی آخرش شیر می‌ریزی بهم میزنی تا جمع شد میکشی تو ظرف

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حاجت روا شدی؟🫠🫠🫠حاجت سختی بود؟دقیقا نذر چی کردی

بله عزیزم خداروشکر

البته حاجت برای خودم نبود یه نذری کرده بودم برای گره گشایی از کار خونوادم

کار خاصی انجام ندادم فقط محرم پارسال خیلی ناراحت و دلشکسته بودم تو دلم گفتم اگه سال بعد این حاجتمو بگیرم محرم حلوا نذری درست میکنم

و اینو تو یادداشت گوشیم نوشتم

تازه یادم افتاد

بله عزیزم خداروشکرالبته حاجت برای خودم نبود یه نذری کرده بودم برای گره گشایی از کار خونوادمکار خاصی ...

عزیزمممم خداروشکر آقا خیلی مهربونه 

حتما درست کن اجرت با امام حسین التماس دعا❤️

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

خواهرشوهرم اول ارد و شیر و از صافی رد میکنه بعد تفتش میده ولی زیاد نه که سیاه بشه در حد کرمی شدن و بوی خامی ارد بره بعد بهش روغن و کره اضافه میکنه از اونورم برای شیره ی حلواهه اب و شکر و زعفرون پودر هل و گلاب میزاره قوام بیاد بعد میریزه تو ارده و کم کم هم میزنه و اخر سر حالت گهواره ای هم میزنه،،،حلوا رنگش زعفرونی خوشرنگ میشه اخرش