2777
2789
عنوان

دیشب نامزدم یه حرفی زد جا خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلتون اینه همیشه تو زندگی تعارف دیدی 

الان ک یکی شفاف داره بهت از قبل و بعد یک تغییر میگه جا خوردی 

خب بپذیر و درک کن

بعد مثل پیرزن ها سریع دلت شور زده و آرزوی خیانت کردی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فقط حرف اخرت🤦🏻‍♀️اتفاقا همچین مردایی پایبند تر و متهعد تر به زندگی هستن تا اونایی که باکلی دختر رابطه داشتن.... قدرشو بدون. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
امیدوارم نگران شدم از حرفش

نه بابا اصلا نترس عادیه خب وقتی همش تو پسر بوده همین میشه بعدم وقتی الان با توعه این حسارو با تو تجربه می‌کنه یعنی سالمه دیگه 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

مردا اوایل رابطه اسکول تشریف دارن هر چرتی میگن

امیدوارم اینطوری باشه 

شنیدم مرد ها اوایل رابطه چیز های عجیب غریب برای تاثیر گذاری میگن ولی نه تا این حد

دختری از دیار آفتاب ☀️☀️ ⛅

نه اسی به نظرم مسئله مهمی نیس خب بنده خدا انقد با پسرا سروکار داشته شک کرده به خودش

به نظرتون ممکنه پسری که تا ۲۲،۲۳سالگی رابطه عاطفی که عاشق دختره بوده رو تجربه کرده باشه بعد یهو گرایشش عوض شه؟اکسم گف کاری باهام کردی که از همه دخترا متنفر شدم از اشناهامونه شنیدم که هر چقد اصرار میکنن زن نمیگیره و میدونم با هیچ دختریم در ارتباط نیس

یه سوال بی ربط بپرسم 🤦‍♀️من خیلی بی احساس و سردم میشه بگی چجوری قربون صدقه نامزدت میری من هیچی بلد ...

کار راحتی 

مرد ها از اینکه برای شون ناز کنی و زیر چشمی طوری که حرف ها شون برات جالب و دارن جلب توجه میکنند خوش شون میاد 

گفت و گو رو باز کن درباره مسائل روزمره صحبت کن گرم گرفتی کم کم خودش قربون صدقه ات میره

بابا جان عزیزمن طرف میگه اینقد ازت خوشم اومده تمام حسای خفته منو بیدار کردی خوشحال باش و حساس نباش  حتی منی که الان مادرم تو سن نوجونی از دوستم خوشم میومد ( دختره اندازه اقام سیبیل داشت خودم بدتر 😂) در کل میگم هورمونا همه کاری میکنن خصوصا اگه با بلوغ قاطی بشن افسار گریخته میشن اگه طرف حسی یا شخصی داشت مطمن باش نمییومد قربون صدقه شما بره خودت امتحان کن همین الان سعی کن با یه هم جنست لاس جنسی بزن اگه حالت به هم نخورد

نه نگران نباش ،شاید اگه دیرتر ازدوغمیکرد از دست می‌رفت ، خانوادش زود بدادش رسیدن ، تو هم نگران نباش اگه چیزی بود عنوانش نمی‌کرد و کارشو زیر زیری انجام میداد

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

مشکلتون اینه همیشه تو زندگی تعارف دیدی الان ک یکی شفاف داره بهت از قبل و بعد یک تغییر میگه جا خوردی ...

آخه میترسم بی اهمیت ازش بگذرم بعد داستان بشه

یه حرفی گفت بهم که توی زندگیم هیچ وقت حتی یه سر سوزن بهش فکر نمی‌کردم 

از اینکه صادق بود باهام فقط می توانم حرفش رو تحمل کنم ولی باز دلم شور میزنه 

آخه میترسم بی اهمیت ازش بگذرم بعد داستان بشهیه حرفی گفت بهم که توی زندگیم هیچ وقت حتی یه سر سوزن بهش ...

عزیزم اگه گرایش به زن نداشته باشه از اینکه بوست کنه متنفر میشه و چندش و فراری 

همه ماها تو دبیرستان از این حس ها داشتیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خب رک گفته که میترسیده سمت خانوما بره و برای همینم به پسرا کشیده میشد، خودش همینو گفته یعنی فکر میکرده همجنسگراس تا اینکه با تو اشنا شد و برطرف شد اون حسا، ولی مراقب باش ممکنه برگرده عزیزم