2777
2789
عنوان

آیا شوهر های شما هم ماه محرم گیر میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 36 پست

شرط می بندم ۹۰ درصد اینایی که میرن هیئت و دسته و این جور جاهای مختلط واسه چشم چرونی و رل زدن و این کارا میرن . کسی بخواد بره عزاداری میره مسجد یا روضه یا جاهایی که مختلط نباشه . من خودم نه مذهبی ام نه از این خشک مقدس ها که بگم هرجا مرد و زن باید جدا باشه . ولی تو ماه محرم ماه عزاداری دیگه چه معنی داره زن و مرد باهم بیرون میرن ؟ 

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏

ارایش صفر باشه یک تار مو بیرون نباشه جلو وانیسا لباس رنگی و تنگ نباشه کفش ساده بی پاشنه فکر کنم حله

همینه دیگه فک‌کنوچادرم میپوشم اما ریمل و ضد افتاب دارم

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هیئتای الان بیشتر دیته تا هیئت ببخشیداملت بیشتر میان جفتگیری تا عزاداری دیدم که میگم

من خودمم دیدم بخدا یعنی تمامم فقط برای این میام سال تا ماه آرایشگاه نمیرن واسه هییت محرم تمام مرتب و اتو کشیدن

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
همینه دیگه فک‌کنوچادرم میپوشم اما ریمل و ضد افتاب دارم

اونم کوتاه بیا راحت تا دلش نلرزه برات

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

شرط می بندم ۹۰ درصد اینایی که میرن هیئت و دسته و این جور جاهای مختلط واسه چشم چرونی و رل زدن و این ک ...

با هم بیرون نیستیم تو فرض کن شهر کوچیکه خب شلوغه همه همو میبینم جدا هستن اما دید دارن رو هم

توکه محرما گیر میده من که کلا بیرون برم نیگا میکنه از یه جا ایراد بگیره

بقیه وقتام اوپند مایند نیست اما بهتره