2777
2789

من شوهرم عموما کاری نداره باهام لباس بپوشم کجا برم ولی امان از محرم.

با اینکه ساده تر از همیشه و با حجاب ترم انگار همش میلرزه 

همش میگه نری اینجا نری اونجا میگم بابا بخاطر امام حسین البته سال اول نامزدیمون یادمه زمانی که منو و دوستام وایساده بودیم هیئت مردا که رد میشدن به ما اشاره میکردن و حرف میزنن شوهرمم اینو دید.

واسه همون چیکار کنم که آروم تر بشه؟

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

شاید حق داره خب به حرفش گوش بده

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 

چون کلا دسته های زنجیر زنی و سینه زنی شدی ی محل واسه قرارگزاشتن و چشم چرونی و رل پیدا کردن دختر وپسرا

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید حق داره خب به حرفش گوش بده

ببا تمامممم آدم های شهرمون جمع میشن فقط من تنها؟بعدم‌چیکار کنم نمیتونم پسرا رو که کنترل کنم

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
چون کلا دسته های زنجیر زنی و سینه زنی شدی ی محل واسه قرارگزاشتن و چشم چرونی و رل پیدا کردن دختر وپسر ...

دقیقا🤦‍♀️

خب اگه ساده میگردی چرا الکی گیر میده

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

بیرون نمیرم ماه محرم شاید فقط هیت برم

خب منم همون هیئت و اینا 

ببا تمامممم آدم های شهرمون جمع میشن فقط من تنها؟بعدم‌چیکار کنم نمیتونم پسرا رو که کنترل کنم

شما پوششتو اوکی کن دیگ نگاه پسرا رو نمیشه کاری کرد 

سعی کن پوششت جوری باشه ک کمترین توجهی رو جلب کنی 

کوچکترین لباس یا آرایشی و ک بهت جذابیت میده رو بریز دور 

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 
بیرون تنها یا با دخترها نرو با خودش یا خواهر مادرت برو حالا زوم کرده رو این زومش بخوابه

۳ سال از اون اتفاق میگذره هنوزم حساس بعد منم عموما با مادر خودش یا با مامانم میرم دیگه سر اون موضوع با دوستام‌کمتر میرم اما هنوزم دوس نداره برم

خب اگه ساده میگردی چرا الکی گیر میده

میگه نرو کلا🤷‍♀️