2777
2789

پسره دو سال از من بزرگتره توی آمریکا. به عنوان دستیار پزشک تو بیمارستان کار می‌کنه 

تک پسر هم هست ،مادرش فوت شده ،خاله شد زنگ زد به ما گفت تو ایران هم تو شهر محل زندگی ما یه آپارتمان چهار طبقه تو بهترین نقطه ی شهر داره

عکسش هم دیدم خوب بود 

حالا عکسم رو دیده خاله ش زنگ زده گفته یه قرار بذارید 

یعنی سر تا پا استرسم ،پسره همه چی تمومه خوب خیلی هم عجیبه یه پسر اینجوری بخواد تو سن نسبتا کم سنتی ازدواج کنه!!

بنظر شما نیست ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خیلی خوبه

عجیب که هست ولی از کجا معلوم شاید شانس در خونتو زده 😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

عجیب‌تر اونجاست که میخواد زن ایرانی بگیره! اکثریت که میرن اونجا از همونجا ازدواج میکنن.

ن اتفاقا من مورد زیاد داشتم چون محل کارم بالاشهر بود

بیشتریا زن ایرانی میخوان ببرن اون طرف برای زندگی

ن اتفاقا من مورد زیاد داشتم چون محل کارم بالاشهر بودبیشتریا زن ایرانی میخوان ببرن اون طرف برای زندگی

والا ما که بار اوله می‌بینیم. هر کی رو دیدیم رفت اونور با یکی از همونجا ازدواج کرد. البته بستگی به کشورش هم داره خب... مثلا ممکنه اون کشور با ازدواج ویزا و اقامت نده.

ویران‌گر اعظم هستم!

عجیب تر از ازدواج ایشون اینه که شما تو یک ماه چند تا دیت داشتیدیپلمات و ....

بازم این کار مزخرف! 

چی باعث شد بری بشینی تاپیک هاشو شخم بزنی که یچی دربیاری از توش گیر بدی؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

والا ما که بار اوله می‌بینیم. هر کی رو دیدیم رفت اونور با یکی از همونجا ازدواج کرد. البته بستگی به ک ...

اقامت کانادا و امریکا داشتن یکیشون هم المان 

اره خب اگه کشور مهاجر پذیر نباشه خیلی سخته

بازم این کار مزخرف! چی باعث شد بری بشینی تاپیک هاشو شخم بزنی که یچی دربیاری از توش گیر بدی؟

بابا شاید قبلا توی تاپیک‌هاش بوده آنخماعو چرا قضاوت میکنی دوست عزیز؟

ویران‌گر اعظم هستم!