2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم 😭

79 بازدید | 5 پست

حس میکنم دچار اختلال شخصیت مرزی یا همون بوردر لاین شدم با اینکه موقعیت شغلی و اجتماعی خوبی دارم اما انقد همسرم رفتارامو زده تو سرم و از هرچیزی ایراد گرفته حس میکنم ادم بدی هستم ولی بقیه خوبن دلم میخواد شبیه بقیه باشم نمیتونم رو حرف و نظر خودم بمونم شدیدا بی ثبات شدم حتی میخواستمم از همسرم جدا شم ولی انقد دچار اضطراب و استرس شدم نتونستم

قبلا نظر بقیه برام مهم نبود و کاری که از نظر خودم درست بودو میکردم اما الان نمیتونم خودم تشخیص بدم درست و غلط چیه اجازه میدم شوهرم تحقیرم کنه ولی قبلا اصلا اینطوری نبودم و ازم حساب میبرد دچار بیخوابی شدید شدم تا ۶ صبح بیدارم پیش هرکی میشینم سفره دلمو باز میکنم انقد احساس تنهایی میکنم با خودم حرف میزنم و دچار نشخوار فکری شدم قبلا حافظم به شدت قوی بود ولی الان نمیتونم تمرکز کنم و خیلی سریع همه چی یادم میره میدونم باید برم مشاور و دکتر اما امتحان کردم و نتیجه خاصی نداشت توروخدا بگین چیکار کنم حوصله ندارم حتی از خونه برم بیرون

ممکنه که اختلال شخصیت مرزی داشته باشی، ولی خیلیا فقط به خاطر استرس و فشارهای زندگی دچار این مشکلات میشن. توصیه میکنم بیخیال این فکرها بشی که “من آدم بدی هستم”، چون این فقط یه احساس گذراست. اگه از نظر خودت رفتارهای همسرت درست نیست، باید حد و مرز بذاری. اجازه نده کسی تحقیرت کنه. در مورد اضطراب و بی‌خوابی هم، بعضی وقتا فقط یه تغییر کوچیک توی روال روزانه میتونه تاثیر زیادی بذاره. یه زمانی رو برای خودت پیدا کن، ورزش کن یا حتی یه فعالیت جدید شروع کن. در مورد تمرکز و حافظه هم، از تکنیک‌های mindfulness استفاده کن. اما اگه حس میکنی کم‌کم داری از کنترل خارج می‌شی، به یه روانشناس برای پیگیری بیشتر نیاز داری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه که اختلال شخصیت مرزی داشته باشی، ولی خیلیا فقط به خاطر استرس و فشارهای زندگی دچار این مشکلات م ...

۳ ۴ ساله که اینطوری شدم انقد نوشخوار فکری دارم تو محیط کار اذیت میشدم سریع عصبانی میشم 

حتی دو ماه کارمو ول کردم یکم اروم شم ولی بدتر شد حداقل سرکار میرفتم بخاطر خستگیش میتونستم شبا راحت بخوابم ولی الان همونم ازم گرفته شده اصلا انگیزه ندارم خودمو تکون بدم  از خونه بیرون برم چه برسه به اینکه ورزش کنم خیلی دوسدارم اینکارا رو بکنم ولی تا مجبور نباشم کاری نمیکنم الانم باز از یه جای بهتری برای کار بهم پیشنهاد دادن و من خدا خدا میکنم طولش بدن و دیر تر برم سرکار با اینکه شوهرم بهم بی توجهی میکنه ولی نمیدونم چرا دوسدارم جایی که اون هست باشم شدیدا از طرد شدن میترسم اگه یکی یه حرفی یا نگاهی داشته باشه که حس کنم از من خوشش نمیاد یا تاییدم نمیکنه دیوانه میشم