2777
2789

یه عابر بانک بردار با اون بکش به حوصله و ظرافت خاصی هم نیاز داره 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاردک میخواد کیک رو میزاری رو صفحه برگردان خامه کشی میکنی با کاردک خامه های روشو صاف میکنی.🎂

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

چون کوچیکه خط نمیفته ؟

گفتم گه به مهارت خاصی نیاز داره

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

ببین اینکار با تکرارو تمرینه فقط باید ازون کاردکا بخری هردیقه هم تو اب بزنی تمیز شه بهتم بگم الان خامه صاف دیدی مد نیس مثل قدیما اگرم مبتدی هستی میخوای معلوم نشه خامه کشیت بده گاناش درس کن روش بریز

ببین اینکار با تکرارو تمرینه فقط باید ازون کاردکا بخری هردیقه هم تو اب بزنی تمیز شه بهتم بگم الان خا ...

ممنون عزیزم 

من با کاردک صاف انجام میدادم 

اون کاردکایی که باریکه رو ندارم 

همین کارو میکنم ولی صاف نمیشه

مراحل خامه‌کشی کیک رو نوشتم برات🎂🍰👇

1. **انتخاب خامه مناسب**: از خامه قنادی یا خامه فرم‌گرفته استفاده کن. خامه قنادی معمولاً برای خامه‌کشی بهتر است.

2. **آماده‌سازی کیک**: کیک را بعد از خنک شدن به دو یا سه لایه برش بزن. این کار به تو کمک می‌کند تا خامه را به طور یکنواخت بین لایه‌ها بگذاری.

3. **پر کردن لایه‌ها**: بین لایه‌های کیک، خامه را به طور یکنواخت پخش کن. می‌توانی از میوه‌ها یا مربا نیز برای طعم‌دهی استفاده کنی.

4. **پوشش اولیه (Crumb Coat)**: یک لایه نازک از خامه را روی سطح کیک بزن تا تکه‌های کیک به خامه بچسبند. این لایه را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذار تا سفت شود.

5. **خامه‌کشی نهایی**: بعد از سفت شدن پوشش اولیه، خامه را به طور یکنواخت روی کیک بزن. می‌توانی از کاردک یا قاشق برای این کار استفاده کنی.

6. **تزئین**: بعد از خامه‌کشی، می‌توانی با استفاده از قیف و نازل‌های مختلف، تزئینات زیبایی روی کیک ایجاد کنی. میوه‌ها، شکلات، و آجیل‌ها نیز گزینه‌های خوبی برای تزئین هستند.

7. **سرو**: کیک را در یخچال نگه‌دار تا زمان سرو، تا خامه تازه و خوشمزه بماند.

🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

خیلی ممنونم

خواهش میکنم عزیزم🎀