2777
2789
عنوان

میشه بیاید لطفا😭

108 بازدید | 14 پست

چجوری میشه بفهمم اکانتمون ب اکانت ی نفر وصله؟

خودم نگا کردم، هیچ دستگاهی رو اکانتم نبود

ولی مخاطبای پسر عموم همه رو گوشیمه،دقیقا مثل زمانی ک میاد رو اکانتم

اینم بگم نزدیک ی ماه پسر عموم رو اکانتم بود ولی بعد اینکه بیرونش کردم مخاطباشم پاکیدم ولی الان بازم مخاطباش هستن 

حس میکنم گوشیمو ب خودش وصل کرده،چجوری بفهمم؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

برو تو تنظیمات میدونی منم شماره بعضی از مخاطبینم پاک میکنم ولی بازم تو روبیکا میاد اسمش

تنظیمات چی؟

میشه کامل بگین چیکار کنم؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنظیمات چی؟میشه کامل بگین چیکار کنم؟

روی اکانت روبیکا ته؟؟؟ 

اگه آره برو توی روبیکا بزن روی اون علامت تنظیمات بزن روی حریم خصوصی میاد نشست های فعال بعدش ببین اونجا بغیر از اسم مدل  گوشی خودت دیگه اسم از چه مدلی هست واینکه برای اینکه خیالت راحت بشه یه بار به کل پاکش کن دوباره نصب کن 

میخندم شاید یه روزی دنیا به روم خندید 

روی اکانت روبیکا ته؟؟؟ اگه آره برو توی روبیکا بزن روی اون علامت تنظیمات بزن روی حریم خصوصی میاد نشست ...

هم روبیکا هم تلگرام و هم شاد

رفتم فقط گوشی خودم بود ولی مخاطباش رو تلگرامم هس

عزیزم مخاطباش تو اکانت شما بک اپ گرفته شده

یعنی چی؟

تروخدا کامل توضیح بدین

اگر داخل تنظیمات خود شاد یا روبیکا هیچ دستگاهی بهت متصل نیست یعنی نیستد ولی مخاطب ها میمونن بنظرم حا ...

فقط همون ی اکانتو دارم نمیتونم دلیت کنم

برا تلگرامم اینطوریه یعنی مخاطبا هستن

دیلیت کنی اون اکانت حذف میشه با همون شماره اکانت جدید میزنی . اره

برا شاد دلیت زدم ولی همون اکانته هس

برا تلگرام اینا اینجوریه؟؟

بعد گروه ها و کانال هام همه حذف میشن؟

اگه کسی شمارمو داشته باشه میفهمه؟

برا شاد دلیت زدم ولی همون اکانته هسبرا تلگرام اینا اینجوریه؟؟بعد گروه ها و کانال هام همه حذف میشن؟اگ ...

همون اکانت قبلی با کانال و گروها پاک میشه حتی چت ها 

کسایی که شمارتو دارن میفهمن ولی کسایی که نداشته باشن نه 

همچیت پاک میشه 

پرنسسعلی های سایت درخواست ندین🎀

همون اکانت قبلی با کانال و گروها پاک میشه حتی چت ها کسایی که شمارتو دارن میفهمن ولی کسایی که نداشته ...

باشه ممنونم،حتما دلیت میزنم فقط خواستم مطمئن شم بهم وصل نیست