2777
2789

بچه ها من دوستم کنکوریه خودم لیسانس دارم 

از کنکور الان سر در نمیارم این نمرات چه ترازی میدن 

زیست 17

شیمی 17

ریاضی 14

فیزیک 14

زبان 12

دینی 17

عربی 14

فارسی14

هویت وسلامت 12

عزیزان هنوز کارنامه ها نیومدن دوست من خودش با پاسخنامه تصیحح کرده استرس نداشته باشید و اینکه همه نمرات براهمین  امسال هستنند 🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام والا من خودم دوازدهمم ولی نمراتم اکثرا ۱۷ به بالاعه مشاورم گفت خیلی بده نمراتت. چون امسال ۶۰ درصد تاثیر داره نهایی اینا توی رشته ی تجربی تراز خوبی نمیده عزیزم. باز تمرکزتو بزار روی کنکور تیر حداقل از اونجا تا حدودی جبرانش کنی

بین شش تا هفت هزار هزاز عدده 😂😂😂دقیق تر بگو

خب مگه میشه دقیق گفت احتمالی میشه گفت چون به خیلی چیزا وابسته اس

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

سلام والا من خودم دوازدهمم ولی نمراتم اکثرا ۱۷ به بالاعه مشاورم گفت خیلی بده نمراتت. چون امسال ۶۰ در ...

عزیز من کنکوری نیستم من خودم دوتا لیسانس دارم اینا نمرات دوستمه 

چشم حتما بهشون منتقل میکنم

عزیز من کنکوری نیستم من خودم دوتا لیسانس دارم اینا نمرات دوستمه چشم حتما بهشون منتقل میکنم

ببین کلاً تراز نهایی که ۸۰۰۰ به بالا برای تجربی خوبه چون در اون صورت یک امیدی به رتبه ی خوب اوردن دارن ولی زیر ۸ هزار باتوجه به اهمیت الان فایده ای نداره‌ . باز امیدوارم برای کنکور جلو بیوفته

جدی ؟ یک نفر گفت ۸ هزار

۸۰۰۰ نمیده به هیچ وجه خوب بده ۷۰۰۰

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست