2777
2789
عنوان

نمیتونم با شوهرم حرف بزنم

266 بازدید | 16 پست

مثلا از یه چیزی ناراحتم اصلا نمیتونم کلماتمو کنار هم بچینم و حرف بزنم همش قاطی میکنم گریه‌م میگیره تو پیام راحت ترم ولی خب پیام دادن تاثیر رو در رو حرف زدنو نداره 

الان یه پیام بلند بالا براش نوشتم ولی نفرستادن بهش گفتم هر وقت حوصله داشتی بگو تا با هم حرف بزنیم گفت باشه شب حرف می‌زنیم حالا نمیدونم چجوری حرف بزنم که گریه‌م میگیره اصلا دارم دیوونه میشم دارم میترکم

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

تجسم کن توی ذهنت که داری حرفت رو به همسرت میگی

تصور کن، بارها و بارها تا شب اینو تجسم کن تو ذهنت، ۱٠٠ بار تجسم کن چون وقت کمیه برای تجسم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا بچه پنچ ساله نیستین که همیشه مشکلات هاتون باحرف زدن روب رو حل کنین دوتا آدم بالغ هستین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

منم مثه شمااموقتی حالم بد میشه تایپ میکنم میفرستم براش

منم همیشه همین کارو میکنم چون رو در رو گریه‌ام میگیره اعصاب اونم خورد میشه ولی آخه تا کِی؟

حالا از الان موندم چجوری شب خودمو کنترل کنم درست حرفمو بزنم بهش بفهمونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

تجسم کن توی ذهنت که داری حرفت رو به همسرت میگیتصور کن، بارها و بارها تا شب اینو تجسم کن تو ذهنت، ۱٠٠ ...

اره حرفامو تایپ کردم هی باید تمرین کنم تا شب 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

پس چه جوری میخوای بعدا مشکلات حادتر و تو زندکی خل کنی . حتما کانالهای روان شناسی تلگرام رو گوش کن. ...

می‌دونم بخدا می‌دونم عیبه که دارم از شما کمک میگیرم چجوری برطرفش کنم خودم بیشتر از همه تو عذابم به خاطر اینکه نمیتونم حرف بزنم باید همه چیزو بریزم تو خودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

می‌دونم بخدا می‌دونم عیبه که دارم از شما کمک میگیرم چجوری برطرفش کنم خودم بیشتر از همه تو عذابم به خ ...

پدر و مادرت بهت از بچگی مسولیت دادن؟ مثلا تو مدرسه یا با دوست هات  فامیل ....به مشکل بر میخوردی خودت مشکل و حل میکردی یا میومدن ازت دفاع میکردن کمکت میکردن زود؟ وقتی ناراحت میشدی زود به دلت راه میرفتن؟

پدر و مادرت بهت از بچگی مسولیت دادن؟ مثلا تو مدرسه یا با دوست هات فامیل ....به مشکل بر میخوردی خودت ...

اره کلا مسئولیت همه چی با خودمه خیلی آدم مسئولیت پذیری هستم خیلی هم ازش ضربه خوردم چون در ازای مسئولیت پذیری که من برا یه شخص داشتم اون به من اهمیت نداده یعنی آتیش گرفتم از رفتارش 

اصلا میدونی چیه من آدم اجتماعی ای نیستم الان که فک میکنم از بچگی با دوستم یا فامیل که دعوام میشد اصلا به کسی نمی گفتم که بخوان دفاع کنن فقط مسخره م میکردن منم میرفتم یه گوشه گریه میکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا