2777
2789
عنوان

کراش جدید ملت 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 60 پست
عه :(اینکه خوشگل و‌... نیست که . چطور روش کراش زدید

خوبه که 

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلیقه ملت رو به افوله شدیدا

🤣🤣

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 
خدایی اخمو نیس ها

هست برو ببین دوتا بیانیه میخونه یه اخم غلیظ داره فکرکن باخانمشم اینجورحرف بزنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هست برو ببین دوتا بیانیه میخونه یه اخم غلیظ داره فکرکن باخانمشم اینجورحرف بزنه

چه حساسی 🤯

دقیقا کجا ابراز علاقه میکنن دخترا؟؟اینستا؟

اره

خدایی انتظار داشتی وسط جنگ چجوری حرف بزنه اینو بهم بگو

اون اخم نکنه مثلاعراقچی مثل بقیه کسانی این چندوقت صحبت کردن بعدهم ازاون خط اخم مشخصه یکروزه بوجودنیومده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

این نظامیه‌ با عراقچی مقایسه میکنی؟

نظامیابایداخموباشن؟؟باسردارشهیدحاجی زاده مقایسه کنم بروسخنرانیاشهیدوببین باهرکدوم نظامیای که سخنرانی کردن برومقایسه کن باسهیدسردارسلیمانی  مقایسه کن  حالاگفتم اخموهست حرف بدنزدم