2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی عذابم میده

129 بازدید | 5 پست

یا بچشو پر میکنه منو عذاب بده یا خونوادمو آزار میده یا  فحش و تیکه بار من میکنه عمم هست و به شدت حسود و دیکتاتوره

امروزم سر اینکه دیشب شوهرم گوشیش خراب بوده زنگشون براش نیومده زنگ زدن به عالم و ادم حتی به خونوادم رفتن گفتن اینا رفتن شمال به ما نمیگید

به منم زنگ نزدن حتی که بپرسن چرا شوهرم جواب نمیده ولی باز صبح میگن ما زنگ زدیم پیام دادیم گوشیمو به شوهرم نشون دادم دید که زنگ نزدن باز رفتن غیبتمو پیش مادرم کردن و گفتن برو دخترتو نصیحت کن سرزنشش کن چرااااااا چون زیر دستشون نمیشم زورش به جاریام نمیرسه به من میرسه فقط

بنظرتون دیگه نرم خونشون اینم بگم عمم هستش پدرمو درآورده دروغ زیاد میگه قسم دروغ فراووون نمیدونم چیکار کنم چی بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.