2777
2789
عنوان

دوستام میخوان بیان خونمون

181 بازدید | 16 پست

دوستان ایرانی نیستن گفتن یه غذای محلی درست کن برامون ولی من خودم همش غذاهای رژیمی و سالم میخوریم خورشت و اینا بلد نیستم اصلا مادر شوهرم میگه من براتون میپزم بدم اون بپزه؟ چی بگم بپزه؟

قرمه سبزی. 😋

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه خودم اصلا قرمه دوست ندارم😂

شما نخور. 😋

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

کله گنجشکی

فسنجون

آش

میرزاقاسمی

کتلت

لوبیا پلو 

اینا همشون محلی اند به شهر های مختلف مربوط میشن.

کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.

خودم میگم کباب ترش با کشک بادمجون و فسنجون و میرزا قاسمی مادر شوهرم میگه قورمه هم میذارم

اینا همشون خیلی خوب و خوشمزه ان 😋.

چه مادرشوهر مهربونی داری 🥰

کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.

چقدر زشته وقتی میخوایم بریم خونه کسی بگیم چی درست کن چی درست نکن مگه رستوران میخوایم بریم؟

شما هم اگر سختته هر چی دوست داری درست کن اونا نباید منو بدن اما اگه خیلی دیگه مهربون تشریف داری و نمیخوای دلشون بشکنه از بیرون غذا بگیر فسنجونی قیمه ای قرمه سبزی کباب کوبیده ای چیزی

چقدر زشته وقتی میخوایم بریم خونه کسی بگیم چی درست کن چی درست نکن مگه رستوران میخوایم بریم؟شما هم اگر ...

نه عزیزم خودم پرسیدن ازشون فست فود بخوریم یا ایرانی گفتن چون غذای ایرانی نخوردیم تا حالا بیایین غذای محلی شمارو بخوریم 

نه عزیزم خودم پرسیدن ازشون فست فود بخوریم یا ایرانی گفتن چون غذای ایرانی نخوردیم تا حالا بیایین غذای ...

خب پس خودت خودتو انداختی تو دردسر

خارجی ها باقالی پلو با ماهیچه و انواع کباب ایرانی ها رو دوست دارن

قرمه سبزی بخاطر بوی زیادش مورد پسند همه خارجی ها نیست

قیمه و عدس پلو و لوبیا پلو هم غذاهای کم ریسکی هست

بهرحال باید چند مدل درست کنید که اگر هر کدوم رو دوست نداشتن بتونی از چیزه دیگه ای بخورن

خب پس خودت خودتو انداختی تو دردسرخارجی ها باقالی پلو با ماهیچه و انواع کباب ایرانی ها رو دوست دارنقر ...

کباب ترش و کوبیده و زرشک پلو مرغ با کشک بادمجون و میرزا قاسمی و فسنجون تصمیم دارم فعلا