2777
2789

یکیش  اکسم هست ۱ سال باهاش بودم بعد سر یه مسئله الکی کات کردیم و چشماش سبزه و قد بلند و سفید و کلا قیافش مردونه وبدنسازه  24 سالش هست و یه ماشین شاسی بلند داره با یه خونه از خودش و کلا قصدش جدی هست و دو تا داداش هم داره با ۴ تا خواهر ولی خب محبت میکنه کلی کادو میگیره ولی زیاد ادمو لوس نمیکنه 

اون یکی هم چشماش سبزه و  پوستش گندمی و قدش بلنده بدنش معمولیه خیلی دوسم داره خیلی....

و ماشینش هم لاماری هست و ۲۰ سالش هست باباش خیلی وعض مالی خوبی داره و کلا پسر بزرگه و بیزنس باباش قراره بهش برسه اونم قصدش جدیه و شما پیش اون حالتون خیلی خوبه و خودتونین 

من واقعا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم خیلی خستم خیلیی... 

حسی به پسر دومی ندارم ولی خب اکسم رو دوست داشتم خیلی سر یه موضوع چرت کات کردیم و الان دیگه نمیدونم چی درسته 

Memories pass away, what matters is which ones last.

ادمی که یه بار ولت کنه این ول کردنو یاد گرفته نباید بهش فرصت بدی

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمی که یه بار ولت کنه این ول کردنو یاد گرفته نباید بهش فرصت بدی

اخه بعد دو هفته برگشت ازم خیلی عصبی بود الان نمیدونم چیکار کنم ولی من دیگه بهش رو ندادم

اخه بعد دو هفته برگشت ازم خیلی عصبی بود الان نمیدونم چیکار کنم ولی من دیگه بهش رو ندادم

خب پس ببین کدومو دوس داری همونو انتخاب کن

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
اولیه قابل تحمل تره،پسر بچه ۲۰ساله رو هیچوقت درک نمیکنم

اولی خب ۱۰۰٪ پخته تره کاملا ولی خب حس میکنم دلم پیشش بیشتر خوبه ولی خب میگم اولی کلا تو یه لول دیگه هست

میشه از خودت یکم بگی؟ موقعیتت چجوریه ک این کیسای مناسب سر راهته؟

عزیزم تجربی میخونم سال آخرم و پوستم سفیده چشماش کشیدس لبامم حالت روسی داره و موهامم بلنده تا روی باسنم و بدنسازم

واییی رویای چی تایپکای قبلیم هست😐😐😐😐😐

چیزی که شما گفتی بیشتر شبیه رویا بود

من هیچ کدوم چون اکس اگه ادم بود تو رابطه میموند نه کات کنی 

پسر ۲۰ساله هم خیلی بچه هست درکی از عاطفه رابطه نداره بیشتر به خاطر سنش و بلوغه شوق ازدواج داره وگرنه بدرد زندگی مشترک نمیخوره 

خودت چند سالته؟