2777
2789
عنوان

این پسره چه مرگشه😐

285 بازدید | 23 پست

یه هفته شده که شماره داده ولی خیلییییی کم اهمیته حتی پیام هایی که میده هم از طریق ای ام اسه یعنی حتی پیج اینستاگرام یا روبیکایی هم ندادیم بهم 

کلا پیام نمیده وقتی هم میده سریع عین ستاره سهیل محو و ناپدید میشع 

چیکار کنم؟؟؟؟؟

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهل نباشه صلوات

ن بابا ۲۰ سالشه تازه 

وقتی شماره داد فردا شبش با دخترا رفتیم اونم پسر عموش و رفیقش پیشش بودن 

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

شما نفر چندم اون رابطع هستین

نمیدونم بچه تهرانیه بخاطر جنگ اومده بوده گنبد اونجا شب دور بلوار دانشجو اشنا شدیم