2777
2789
عنوان

آیا شما این ازدواجو قبول میکنید

111 بازدید | 10 پست

فرض کنید تو یه رابطه به قصد ازدواج هستید که همشهری نیستید و بینتون حدود 10 ساعت راهه

آقا نه مادر داره، نه خواهر، نه برادر فقط یه پدر داره

بین صحبتاش هم چند بار گفته شهر خودشو خیلی دوست داره و خب کار و زندگیش اونجاست 

من زیاد وابستگی به خانواده ندارم ولی حس میکنم اونجا خیلی تنها میشم باز حداقل خواهر برادر داشت یه چیزی... 

میدونم اگه بگم برای زندگی باید بیای شهر ما یه مدت چالش ایجاد میشه ولی در نهایت قبول میکنه

بهش بگم یا نگم؟ 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

من ترجیح میدم تنها باشم بستگی به دیدگاه و نظر خودت داره

تنوع رو دوست دارم و تجربه های جدید پس شهر جدید مقصد خوبیه برام

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترجیح میدم تنها باشم بستگی به دیدگاه و نظر خودت دارهتنوع رو دوست دارم و تجربه های جدید پس شهر جدی ...

من هم تنهایی رو دوست دارم

ولی حس میکنم اونجا شدت این تنهایی خیلی زیاد بشه

چون نه فک و فامیلی هست نه من آدم اجتماعی هستم که بتونم دوست جدید پیدا کنم

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
من هم تنهایی رو دوست دارمولی حس میکنم اونجا شدت این تنهایی خیلی زیاد بشهچون نه فک و فامیلی هست نه من ...

خب پس اذیت میشی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
کلا شهر دیگه ازدواج نکن دوری راه و تفاوت فرهنگ و غریبی مشکل ساز میشه

دیگه عاشق شدیم رفت😂دیره واسه این حرفا