2777
2789
عنوان

خواهر شوهر ٫

181 بازدید | 13 پست

خانواده شوهرم از نظر مالی متوسط هستن  شوهر م شبانه روز کار میکنه تلاش میکنه خدا روشکر خیلی از چیزا رو داریم محتاج کسی نیستیم خلاصه بگم هر وقت من طلایی می‌خرم یا ماشین عوض میکنیم بخاطر حسادت زنداشاش یا خواهراش میگم بابام کمکمون کرده حالا خواهر شوهر رفته پیش فامیلای بابام حرف منو زده که فلانی برای ما کلاس میذاره الکی گفته بابام کارخانه داره یا چندین خونه ‌ملک داره اونطرفم اومده پیش بابام که واقعا داری کارخانه ! نمیدونم به روش بیارم چرا پشت سرم حرف میزنی یا بی محلی به حرفش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز دوروز بالاخره میبینن حرف میزنن ‌فورا بحث های حاشیه ای راه میندازن

من با خانواده شوهر تو ی ساختمونم . خاهر شوهرامم همیشه خونه مادرشونن . از من ک بهشون نزدیک تر نیستید .

اولا رفت امد ما محدوده . باید حتما دعوت کنن تا بریم . دوما اگ چیز جدید خریده باشم مث طلا و ... جلوشون نمیندازم .

وسیله خونم رو هم نمیبینن چون سالی ۱ بار دعوتشون میکنم . 

ولی مثلا چند ماه پیش ی موتور گرفتیم .ک میتونسیم اونم پنهان کنیم اما خودمون شیرینیشو دادیم و بهشون گفتیم 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
من با خانواده شوهر تو ی ساختمونم . خاهر شوهرامم همیشه خونه مادرشونن . از من ک بهشون نزدیک تر نیستید ...

ما کلا دوتا شهر مختلف زندگی میکنیم ولی زیاد سرشون تو زندگی ما هس

ما کلا دوتا شهر مختلف زندگی میکنیم ولی زیاد سرشون تو زندگی ما هس

اوووه خدا خیرت بده . پ چجوری میفهمن از زندگیت . یکم جلو خودتونو بگیرید لاپوشونی کنید بابا 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️