2821
2789
عنوان

تاپیکای قدیمی

166 بازدید | 20 پست

https://ninisite.co/discussion/topic/37314/طلای-خارجی-یا-ایرانیبچه ها یه سوال:

من درمورد تشخیص طلای ایتالیایی از ایرانی سرچ کردم یکی از نتایج گوگل این صفحه ی نی نی سایت بود...سوال اولم اینه ک چطور بعضی از تاپیکا آدرسشون تو نتایج سرچ میاد؟

همه اینطور نیستن ها مثلا راجع ب خیلی از موضوعات تاپیکا زدم نیمومد ولی بعضیا میاد..ک هرچی دیدم قدیمی بوده مثل این ک مال سال۸۹ئه

من از آن روز که در بند توام آزادم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی واقعا برام جالبه کاش کسی بود جوابشو بهم میداد...واقعا برام سوال حسابی ایی شده شب و روز ندارم😁

منم بردی تو فکر🤔🤔🤔

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
مرتبتا میاد

خب خیلی موضوع های تاپیکا رو سرچ کردم نیومده اصلا ...ولی چند مورد دیدم میان...نمیدونم ملاک چیه

شاید ب قول دوستمون پربازدیدا

بستگی داره سایتایی که رتبشون از نی نی سایت بالاتره در مورد موضوعی که سرچ کردید مطلب داشتن یا نه

اگه داشتن اول اونا میان

نداشتن نی نی سایت میاد

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

بهر حال اینم یه سایته باید بتونخ خودشو بکشه توی فهرست نتایج ..یادمه ب یه سری الگوریتم پاندا و نمیدونم چی بستگی داشت ک یه سایت توی نتایج صفحه ی اول و بهتر از همه توی سه نتیجه ی اول بیاد

حالا نمیدونم چه ویژگی دارن بعصی تاپیکا ک تو بعصی سرچا حتی نی نی سایت اولی هست