2777
2789

دیدین دور و اطرافتون؟

که خانواده دختره خوب نباشن خودش تحصیلکرده و شاغل باشه خوشگل باشه جایی ازدواج کنه همه انگشت به دهن بمونن؟

من اصن ندیدم

ان چیز که در جستن آنی،آنی

اره من دیدم

بایه آدمی خیلی پولدارازدواج کرده

خودش هیچی نداشت فقط قیافه اش یکم خوب بود هرچندشوهرم میگه قیافشم خوب نی ولی خب خانواده ای درست وحسابی که نداش شغلی هم نداشت درسشم پیام نورمیخوند

اره من دیدمبایه آدمی خیلی پولدارازدواج کردهخودش هیچی نداشت فقط قیافه اش یکم خوب بود هرچندشوهرم میگه ...

اوه ایشون چجوری با همچین ادمی ازدواج کردن؟

مگه میشه که شغل نداشته باشی تحصیلات انچنانی هم نداشته باشی بعد با یه خانواده پایین با همچین ادمایی ازدواج کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه ایشون چجوری با همچین ادمی ازدواج کردن؟مگه میشه که شغل نداشته باشی تحصیلات انچنانی هم نداشته باشی ...

اره شده بودکه خودش میگه بهم معرفیش کردن ولی خب خیلی خوش شانسی آورده دوتاشون ازیه شهرکوچیکن ومعرفی شدن بهم ولی پسره خیلی پولداره کلی پمپ بنزنین وخونه شهرهای مختلف ویه چیزه کارخونه مانندنمیتونم اسمش روبگم دارن وعضشون توپه جالب اینجاس عاشقشم نشده فقط معرفی شده همین 

شانس دارن ملت

اره شده بودکه خودش میگه بهم معرفیش کردن ولی خب خیلی خوش شانسی آورده دوتاشون ازیه شهرکوچیکن ومعرفی شد ...

چه جالب و چه خووووب

من خیلی راجب ازدواجم نگرانم

میترسم با فردی که مطابق معیارام باشه ازدواج نکنم

لطفا ازین شانسا به منم بدیننننن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲