2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه لیزر دارن

41 بازدید | 5 پست
من دو به شکم برای لیزر‌. ممکنه اصلا ریزش نداشته باشه و بعد اتمام تعداد جلسات لیزر چند وقت بعد دوباره مو زائد درمیاد و بعد که در میاد باید مثل فواصل قبلی شارژش کرد ؟

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

از همون اوایل ک لیزر اومد دارم میرم ۶ سال فک کنم بیشتره 

ولی هنوز درگیرم

هرماه رفتم،جلسه های شارژو رقتم ولی ب محض اینکه میرسم به جلسه های شارژ و باید دیرتر برم باز رشد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همون اوایل ک لیزر اومد دارم میرم ۶ سال فک کنم بیشتره ولی هنوز درگیرمهرماه رفتم،جلسه های شارژو رقت ...

ای بابا

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

از همون اوایل ک لیزر اومد دارم میرم ۶ سال فک کنم بیشتره ولی هنوز درگیرمهرماه رفتم،جلسه های شارژو رقت ...

یه سونو بدید شاید مثل من تنبلی تخمدان دارید و سطح هورمون آندوژن بالاست که رشد مو زائدتون بالاست