2777
2789

خانما ، من خودم اعتقادی به دینو اینا نداشتم ازدواج کردم ، شوهرمم موقع ازدواج همینطور بود ، نماز نمیخوند ، غسل نمیکرد و کلا چیزیو قبول نداشت 

بعد من کم کم تحقیق کردم و متوجه شدم دین اسلام دستوراتی داره مثل غسل ، نماز ، قرآن و...

اینا از نظر انرژیایی یه پاکسازی کننده قوی و محافظت کننده عالی هستن در برابر خیلی چیزا مثل انرژی های منفی ، حال خراب ، بیماری های روحی روانی ، چشم زخم و غیره ... 

بهش کشش پیدا کردم ، نه افراطی ، در حد خودم سعی کردم نمازامو بخونم ، غسل کنم و قرآن که گاهی زیر لب حمد میخوندم و صلوات و این چیزا ، وگرنه مراسمات عزاداری و خیلی چیزای دیگه رو هنوزم شرکت نمیکنم، محترمن تمام ائمه برام ولی موافق با سبک دین داری امروزی نیستم ، موافق با خیییییلی چیزای اینجا نیستم 

و بگم همین رعایت نصفه و نیمه فوق‌العاده سطح انرژیمو برد بالا،

امااااا

همسرم همچنان بی اعتقاده ، غسل نمیکنه و حتی اجازه نماز خوندن به منم نمیده من اکثرا یواشکیش میخونم 

و دارم میبینم که واقعا داره غرق میشه تو سیاهی و انرژی های سیاه ، نا امیدی و افسردگی توش موج میزنه ، و زبونش به شکر الهی باز نمیشه و ....

خب مسلما اثراتش خیلی روی زندگی من و بچم زیاده ، و هرچقدرم همه چیز خوب باشه ، حس و حال خوبی نداریم وقتی همسرم هست 

ولی دیدم مردایی که یه نیمچه اصولی دارن ، انید دارن به خدا و شکر گزارن ، با غسل بدن و هالشون پاکسازی میکنن و خب اثراتش همه جای زندگیشون هست 

یعنی بگم رعایت خیلی چیزا دل آدمو شاد میکنه ، و طبیعتا رو زندگی و شریک زندگی هم تاثیر می‌زاره، من دیگه نمیتونم کاری کنم برای همسرم ، ولی شما که هنوز ازدواج نکردین ، حتی اگه خودت زیاد قبول نداری، دنبال مردی باش که نیمچه اعتقادی داشته باشه حداقل ، به خدا خیلی تاثیر داره تو زندگی مشترک

من مردی رو برای همسری قبول می کنم که اعتقاداتش از من قوی تر باشه و عشق و ایمان تو زندگیمون موج بزنه و هم بیشتر به خدا نزدیک بشیم هم نسل اینطوری تربیت کنیم

بگید آمین🫣😂

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید بعدا تغییر کنه مثل شما که تغییر کردی شوهرت چه میدونست اینجوری میشی اومد با یکی مثل خودش ازدو ...

اره دیگه 

حالا جالب میدونی چیه؟ 

وقتی ازدواج کردیم شوهرم یکم اعتقادش از من بیشتر بود حتی 

من خودم چادری ام سبکم مذهبی هست،اما خواستگار غیرمذهبی زیاد داشتم،خوذشون رعایت نمیکنن اما دنبال دختر محجبه هستن،فقطهم حجاب و رعایت محرم نامحرم براشون مهمه چون بددلن،ولی خودشون حاضر نیستم تغییر کنن،

مورد بوده اومده خواستگاری،قبلش تحقیقاتش رو کرده بود میدونستم من حجابم برام مهمه،بعد همون جلسه اول بهم گفت براش مهم نیست همسرش مانتویی باشه یا چادری!!و دینش انسانیت هست، منم ردش کردم،به واسطه یه دختر که دید انسانیت بود و مانتو بود معرفی کردم که باهم آشنا شن 

حتی سر قرار با دختره هم نرفت،به واسطه گفت حتما باید همسرم چادری باشه

جالبه خودش هیچ چیزی رو رعایت نمیکرد،انتظار داشت بره پارتی مختلط بعد همسرش تو خونه تنهایی منتظرش باشه!!تازه دروغگو هم بود،همون برام قیافه گرفته بود که چادر براش مهم نیست

باور کن اگه مذهبی بودی نمی‌تونستی راحت ازدواج کنی

سلام دوست عزیز.

فرمایش شما کاملا درست و بجاست بله برای انتخاب همسر باید یکی از ملاک ها داشتن عقاید دینی باشه البته عقاید دینی که شخص در آن افراط و تفریط نداشته باشه و از دین برای موقعیتش استفاده نکنه بلکه از دین برای انرژی خوب با خدا و سالم زندگی کردن و.. استفاده کنه 

در مورد خودتون تا به حال شده که دلیل اینکه همسر تون احساس خوبی راجع به مسائل دینی رو از همسرتون بپرسید ؟

و حال و انرژی خوب و برکت آن را با همسرتون در میون بذارید؟

به نظرم بهتره که یه زمانی با همسرتون در مورد این موضوع گفتگو کنید و سعی کنید نظرتون برای این مسائل جوری باشه که احساس تحمیل بودن نکنه و کم کم جذب دین بشه.

به امید آگاهی تمامی انسان ها🤍🤍

سلام دوست عزیز.فرمایش شما کاملا درست و بجاست بله برای انتخاب همسر باید یکی از ملاک ها داشتن عقاید دی ...

ببین مثلا دیده این آخوندا چطورین خودشون و مملکتو اداره میکنن و چه به روز مردم میارن ، فک میکنه دین همینه ، میگه من متنفرم از این دین 

میگم به خدا اسلام این نیست ، میگه ببخشید ببخشید من ....دم تو این اسلامی که هست و اون اسلامی که نیستو همش باهم 

در این حد تنفر داره 

سلام دوست عزیز.فرمایش شما کاملا درست و بجاست بله برای انتخاب همسر باید یکی از ملاک ها داشتن عقاید دی ...

عزیزم پسر معتقد خیلییی کم هست،حتی اون عده هم که ژست اعتقاد داشتن رو دارن عده ای نون به نرخ روز خور هستن اگه حکومت عوض شه اینا هم عوض میشن،یه عده دیگه هم مشکل روحی دارن پارانویید هستن برای اینکه خودشون رو توجیه کنند میگن ما مذهبی هستیم که کسی بهشون ایراد نگیره 

مورد بود طرف همه برادر خواهرای کوچیکتر از خودش ازدواج کردن خودش هنوز مجرده با اینکه وضع خوبه داره، متولد ۵۷،اون قدر بدبینه که اصلا نمیتونه انتخاب کنه

چندین مورد دیدم کوچیکا ازدواج کردن بزرگه گفته مذهبی ام، اما معیارهای بیمار گونه داشته

یه مورد که برادر کوچیکتر فرار کرده رفته خارج ازدواج کرده به خانواده ش هم چیزی نگفته،بس که سخت گرفتن،بعد برادر بزرگ‌ترش اومده بود خواستگاریم،میگفت اصلا حق نداری با نامحرم حتی احوالپرسی کنی و بعد ازدواج بدون اجازه من حق نداری بری خونه مادرت،در هر صورت هم حق خوابیدن خونه مادرت رو به هیچ وجه نداری!!!!

پوشش همه دوستان و همکارانم رو پرسید!

من دیدم اینجوریه بهش گفتم مومن کسی هست که دیگران رو قضاوت نمیکنه و خودش رو بالاتر از بقیه نمیبینه،اگر با این حساب کتاب شما بخوابم جلو بریم به غیبت بدتر از هفتاد زنا هست،اگر مادر شما غیبت کنه باهاش قطع رابطه میکنیم که خدایی نکرده آلوده نشیم

ببین مثلا دیده این آخوندا چطورین خودشون و مملکتو اداره میکنن و چه به روز مردم میارن ، فک میکنه دین ه ...

پس درست متوجه شدم متاسفانه الان جوری شده که دین رو با سیاست قاطی کردن و این بزرگترین اشتباه برای دین هست ...شما سعی کنید اون عواطف و احساسات خوبی که از دین گرفتید رو با همسرتون در میون بذارید و مثلاً اگر به مشکل برخورد میکنید زمانی که دعا میکنید و حل میشه مثلا بگید که خدا و ائمه خیلی هوامونو دارن و اون انرژی مثبت خونه رو بهش بگو بخاطر اعتقادو توکل مون به خداست...همسر شما از اول این جور نبودن اما متاسفانه در جامعه ای زندگی کردن که از اول دین رو وارد سیاست کردن پس شما باید با آگاهی و عشق به ایشون ثابت کنی که توکل و عقیده به خدا و پیامبر و امامان یک عشق درونیه و باعث اتفاقات خوب در زندگی میشه.😊🍀

عزیزم پسر معتقد خیلییی کم هست،حتی اون عده هم که ژست اعتقاد داشتن رو دارن عده ای نون به نرخ روز خور ه ...

نظرتون بسیار درسته بله عزیزم بعضی ها از آب گل آلود ماهی میگیرن متاسفانه الان اشتباه اینه که آدم مذهبی با آدمی که عقیده به خدا و ائمه داره خیلی متفاوته ولی متاسفانه مردم این دو رو قاطی میکنن باهم فکر میکنن مثلا کسی که مذهبی هست به قول خودش و همسرش رو محدود می‌کنه و...همه اینا باعث میشه آدم از دین خسته بشه درصورتیکه خدا خیلی مهربون تر از این حرف هاست...من خودم مذهبی نیستم ولی آدم معتقدی ام اما متاسفانه مردم عقلشون به چشم شونه فکر میکنن هرکس پوشش چادر یا...داره قطعا مذهبی است در صورتی که من اطرافم دیدم کسانی که به خاطر اجبار چادر داشتن و بسیار عقیده ضعیف به دین داشتن...