خانما ، من خودم اعتقادی به دینو اینا نداشتم ازدواج کردم ، شوهرمم موقع ازدواج همینطور بود ، نماز نمیخوند ، غسل نمیکرد و کلا چیزیو قبول نداشت
بعد من کم کم تحقیق کردم و متوجه شدم دین اسلام دستوراتی داره مثل غسل ، نماز ، قرآن و...
اینا از نظر انرژیایی یه پاکسازی کننده قوی و محافظت کننده عالی هستن در برابر خیلی چیزا مثل انرژی های منفی ، حال خراب ، بیماری های روحی روانی ، چشم زخم و غیره ...
بهش کشش پیدا کردم ، نه افراطی ، در حد خودم سعی کردم نمازامو بخونم ، غسل کنم و قرآن که گاهی زیر لب حمد میخوندم و صلوات و این چیزا ، وگرنه مراسمات عزاداری و خیلی چیزای دیگه رو هنوزم شرکت نمیکنم، محترمن تمام ائمه برام ولی موافق با سبک دین داری امروزی نیستم ، موافق با خیییییلی چیزای اینجا نیستم
و بگم همین رعایت نصفه و نیمه فوقالعاده سطح انرژیمو برد بالا،
امااااا
همسرم همچنان بی اعتقاده ، غسل نمیکنه و حتی اجازه نماز خوندن به منم نمیده من اکثرا یواشکیش میخونم
و دارم میبینم که واقعا داره غرق میشه تو سیاهی و انرژی های سیاه ، نا امیدی و افسردگی توش موج میزنه ، و زبونش به شکر الهی باز نمیشه و ....
خب مسلما اثراتش خیلی روی زندگی من و بچم زیاده ، و هرچقدرم همه چیز خوب باشه ، حس و حال خوبی نداریم وقتی همسرم هست
ولی دیدم مردایی که یه نیمچه اصولی دارن ، انید دارن به خدا و شکر گزارن ، با غسل بدن و هالشون پاکسازی میکنن و خب اثراتش همه جای زندگیشون هست
یعنی بگم رعایت خیلی چیزا دل آدمو شاد میکنه ، و طبیعتا رو زندگی و شریک زندگی هم تاثیر میزاره، من دیگه نمیتونم کاری کنم برای همسرم ، ولی شما که هنوز ازدواج نکردین ، حتی اگه خودت زیاد قبول نداری، دنبال مردی باش که نیمچه اعتقادی داشته باشه حداقل ، به خدا خیلی تاثیر داره تو زندگی مشترک