2777
2789

راستش دیگه نمیتونم خسته شدم هیچ وقت براش کم نذاشتم ولی هیچ احساسی بهم نداره احساس میکنم خیانت هم میکنه بعد از یه سری کارهایی میخوام شروع کنم از زمانی که بخوام اقدام کنم چقدر طول میکشه؟اگه راضیش کنم توافقی باشه چی ؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توافقی میگن شش ماه

یه پروسه مشاوره و... میزارن ببینن نظرتون عوض نمیشه تمومش میکنن

باهمسرت صحبت کن 

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
با احساس ک نمیشه جلو رفت عزیزمولی طلاق خیلی سخته

نمیتونم وقتی می بینم به راحتی داره خیانت میکنه و خودم دارم اب میشم ومیسوزم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
توافقی میگن شش ماهیه پروسه مشاوره و... میزارن ببینن نظرتون عوض نمیشه تمومش میکننباهمسرت صحبت کن

الان وقتش نیست چند ماه دیگه شروع میکنم