2777
2789

شرایطی که توش بدنیا اومدیم دست خودمون نبوده پس بنظرم بهتره این تفکرات فانتزی مسخره رو کنار بزاریم و به فکر استقلال مالی باشیم 

چای هست اگر مینوشی، من هستم اگر عشق میورزی و راه هست اگر رهگذری ☕️🧘‍♀️

من دانشجوام امشب دارم میرم گارسونی

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم تو فامیل،بچه هایی که حمایت نشدن،خیلی موفق تر بودن.

اونی که حمایت شد ،الانم به جایی نرسیده،هر چی هم بهش دادن،به باد داد و هنوزم منتظره حمایته تو ۴۵سالگی

بدبختی اینجاست تلاش همیشه نتیجه نمیده و بعصی اوقات فقط خستگی به تنت میمونه وقتی هیچی به ثمر نمیرسه

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

بچه پسر دیدم،هر وقت از دبستان ،پول میخواست ،باباش میگفت،برو خودت پول در بیار.به من ربطی نداره.

الان با ۴۳سال سن ،چند تا خونه تو جردن،شمال تهران داره،دفتر کار شمال با چند تا کارمند،چند تا ماشین مدل بالا.

خواهرم زیر ۴۰سال سن داره،اونم خیلی موفقه

دختر خاله م باباش فوقالعاده خسیسه میگم خسیس شما ۱۰۰۰برابرشو درنظر بگیر مثلا خونشون دستمال کاغذی نیست اصلا بهیچ عنوان خونه خرابه داغون افتضاح شکاک بددل 

ولی دختراش دیپلم ک گرفتن دانشگاه دولتی قبول شدن وام دانشجویی گرفتن درس خوندن و کار کردن (فروشندکی) آزمون دادم شاغل شدن یکیشون کارمند بانکه بزرگه دومیه کارمند فرمانداریه و سومی دانشجو معلم 

براخودشون با پول فروشندگی چاپگر خریدن ک پول کپی جزوه ندن. لبتاپ خریدن .و....الان با حقوقشون ماشین خریدن تیبا2 دست کشیدن رو خونه 

واقعا عاشقشونم ک اینقد قوی بودن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بدبختی اینجاست تلاش همیشه نتیجه نمیده و بعصی اوقات فقط خستگی به تنت میمونه وقتی هیچی به ثمر نمیرسه

دقیقا شرایط من.

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

دقیقا بعضی ها منتظر یه آقای خوشتیپ مولتی تیلیاردر که نصف سال اینجان نصف سال اونطرف و تحصیل کرده و خانواده تحصیل کرده و پولدار هستند . در حالی که زهی خیال باطل خودتون باید تلاش کنید . دوست من خانواده پولدار و حمایتگری دارد خودش هم درس خونده

من دانشجوام امشب دارم میرم گارسونی

خبلی هم خوب موفق باشی 

اصلا بد ندونش عزیزدلم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خبلی هم خوب موفق باشی اصلا بد ندونش عزیزدلم

مرسی🥲

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

دختر خاله م باباش فوقالعاده خسیسه میگم خسیس شما ۱۰۰۰برابرشو درنظر بگیر مثلا خونشون دستمال کاغذی نیست ...

فرم مانتو شلوار زمانی ک میرفتن مدرسه خاله م از در و همسایه برا دختراش جور میکرد مثلا برا پارسال اونا رو دخترخاله هام میپوشیدن کیف و کفش هم همینطور 

همیشه لباساشون کهنه بود 

استقلال داشتن خیلی خوبه ولی به شرطی که از سر اجبار بی پولی مجبور نشی کاری رو انجام بدی که دوست نداری خیلیا خانواده های حامی دارن و با حمایت خانواده تونستن برن دنبال علاقه شون و خیلی موفق ترن و حالشون با شغلشون خوبه