2777
2789
عنوان

اعصابم داغونه

141 بازدید | 11 پست

سلام.امشب یه چیزی فهمیدم که داغونم کرد همش حس عذاب وجدان دارم.همش فکر میکنم این اتفاقات تقصیر منه.اصلا نمیتونم بخوابم.

قضیه برمیگرده به چندین سال پیش دلم از دست یکی بدجور شکست هنوز که هنوزه یادش میفتن قلبم درد میگیره.همیشه از خدا میخواستم بدجور حالشو بگیره.ولی الان که فهمیدم که چجور زندگی داره حالم خرابه😭😭😭😭

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

همیشه خوابشو میدیدم که التماس میکنه منو ببخش ولی من هیچوقت نمیبخشیدم توی خواب وقتی هم بیدار میشدم میگفتم خدا حالتو بگیره ولی الان ناراحتم😏😏😏

چیکار کنم آروم شم؟؟

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوریه مگه زندگیش؟؟

داغونه.از نظر مالی کم اورده بدجور.هیج جا اعتبار نداره از بس بدهی بالا اورده.الانم مثه اینکه معتاد شده😭😭😭

بدبیاری پشت بدبیاری میاره.هرکاری میکنه به بن بست میخوره.

داغونه.از نظر مالی کم اورده بدجور.هیج جا اعتبار نداره از بس بدهی بالا اورده.الانم مثه اینکه معتاد شد ...

تاوانشو داده .ببخشش بزار خدا هم ازت راضی باشه

خدایاشکرت...برای تمام داشته ها و نداشته هام
تاوانشو داده .ببخشش بزار خدا هم ازت راضی باشه

شاید هیچکس باورش نشه ولی من حتی خواب معتاد شدنشو قبلا هم دیدم حال الان خودمم دیدم که براش اشک میریختم ولی هیچوقت نتونستم از ته قلبم ببخشم.دوست دارم فراموش کنم ولی نمیتونم

ببخشش وبراش دعا کن که مشکلش حل شه  مطمئن باش خدا بهت نظرمیکنه

چندین ماه دعا میکنم براش ولی آخرش قلبم فشرده میشه.😭😭

مگه چیکار کرده که انقدر دلت شیکسته؟

قضیه عشق و عاشقی بود.با رفتنش آبرومو جلوی تمام فامیل برد.من دوران خیلی وحشتناکی گذروندم خونه نشین شدم و منزوی و...