2777
2789
عنوان

چرا اینجوریه 😭😭😭😭😭

106 بازدید | 6 پست

چرا همیشه عاشق کسی میشم که دوستم نداره اصلا منو ادم حساب نمیکنه 

اصلا دوست داشتنی نیستم هیچکی منو نمیخواد 😭

واسه کسی مهم نیستم 

اره وقتی از پدرم محبت ندیدم مهر پدری نداشتم وقتی بابام از بچگی چیزی جز فحش و دعوا واسمون نبود حق دارم دوس داشتنی نباشم 😭

خیلی دلم شکسته خیلی 😭

اصلا ب چشم نمیام 😭

چون اعتماد به نفس نداری

وقتی خودت خودتو‌ دوس نداری 

و از خودت راضی نیستی 

انتظار داری بقیه دوست داشته باشن عزیزم!!

خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️‍🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خودت خودتو دوست نداری کسایی جذب میکنی که دوست ندارن

هعی 😭

ولی یکی از رفیقامم اصلا خودشو دوست نداره از خودش عیب و ایراد میگیره همش ب فکر خودکشیه ولی همه جذبش میشن همه دوسش دارن 

فقط شانس منه 😭💔

میدونم عزیزم درکت میکنم دختر پسر عاشق هم بودن ازدواج کردن بعد یه مدتی پدر شوهر عروسش کتک میزنع پسر هم همچنین من باور نمی‌کردم خونه عموم اجازه مینشین اتفاقی دیدم صدا جیغ اومدیم حیاط دیدم پدر شوهر عروس را میزنع یه بچه هم دارن

از این ب بعد تمرکز بذار رو خودت فقط به خودت توجه کن اصلاً هم توقع دوست داشتن از کسی نداشته باش بخر بپوش شیک باش روتین پوستی داشته باش لباس خوب بپوش پیاده روی کن آهنگ بذار برقص کتاب بخون و ...فقط به خودت توجه کن