2777
2789
عنوان

یه سوالی تو ذهنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم طبق شرایط خاصی که میگی فکر نمیکنم مشکل باشه اصلا به خاطر این میگن گناهه چون ظلم در حق خودت دار ...

ولی شاید آدما تحت هیچ شرایطی  حق ندارن خودشونو بکشن 

مثلا بعضیا فداکاری میکنن و خودشونو در معرض خطر زیاد قرار میدن و جون بقیه رو نجات میدن رو نمیگم چون اونا خودشون خودشونونکشتن درحین مبارزه و به خاطر نجات دیگران مردن و توسط یه نفر دیگه کشته شدن 

منظورم آدمیه که خودش خودشو عمدا میکشه تا جون یکی دیگه رو نجات بده یا آدمی که میدونه قراره خیلی شکنجه بشه و بعد بکشنش اما اون زودتر خودشو با روش راحت تر میکشه

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

ولی شاید آدما تحت هیچ شرایطی حق ندارن خودشونو بکشن مثلا بعضیا فداکاری میکنن و خودشونو در معرض خطر ز ...

به نظرم خودش به شخصه نباید بکشه خودشو (((: ولی یه سری ادما تو تاریخ اینکارو کردن ما جاشون نبودیم بدونیم چرا ولی بهش فکرم نکنی بهتره عزیزم الان همه شرایط روحی سختی داریم به این موارد فکر نکنیم بهتره

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

به نظرم خودش به شخصه نباید بکشه خودشو (((: ولی یه سری ادما تو تاریخ اینکارو کردن ما جاشون نبودیم بدو ...

چند وقت پیش یه داستانی خوندم 

دیروزم یه فیلمی دیدم برام سوال شد اگه من تو این موقعیت باشم کار درست چیه و خدا چه جوری راضیه 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫