2777
2789
عنوان

فروختن طلای مجردی برای تکمیل خونه شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم میدادم اگه خونه ام ساخته می‌شد و میتونستم برم سر خونه زندگیم برای آرامش خودمه دیگه

منم همه طلاهای مجردیمو دادم برا ارامش زندگیم ولی کو ارامش؟حماقت محــــــــــض

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

نکن و اصلا نبینه دستت چون اگرم نگه تو دلش دارع

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

بستگی به شناخت خودت از شوهرت داره ببین آدمی هست که بخوای براش این کارو بکنی بعضی مردا ارزش اینو دارن هزارتا گذشت هم براشون بکنی می‌فهمن و جبران میکنن بعضیا ارزش حتی گذشت ساده هم ندارن و حتما با مادرت درمیون بزار و مقابل خانوادت اینکارو بکن جلوی خانوادت قرضی بهش بده وبگو ولی طلا دادم طلا برگردون یا دنگ خونه به نامم بزنی حله

نگو بش بفروش ب مامانت چه .برید سره خونه زندگیتون بهترشوبرات میخره

مردی ک عرضه داشته باشه هم طلا واسه زنش میخره هم خونه واسه زندگیش وقتی عرضه نداره ومیخوادطلای زنشو بفروشه هرگز طلانمیخره چون خودشو ازاول نشون داده البته یک مورد استثنا هم وجود داره ولی خب چراعاقل کند کاری ک بازارد پشیمانی.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

دهنت گلابمن فروختمنه یه بار نه دوبارصدبارالان هم یه گرم ندارم

منم همینطور فقط ازشون عکس هاشون مونده برام ی گرمم ندارم

مردی ک عرضه داشته باشه هم طلا واسه زنش میخره هم خونه واسه زندگیش وقتی عرضه نداره ومیخوادطلای زنشو بف ...

ایشون نگقت شوهرم گفته میگه خودم به فکر افتادم بعدم زندگی متاهلی منوتو یا سیاسته الکی نداره همونجورک مرد تلاش میکنه زنم برااون زندگی باید تلاش کنه این تلاش هرچیزی میتونه باشه