در_انتظار_آتاناز مدیر استارتر عضویت: 1394/05/02 تعداد پست: 998 عنوان شیاف اطفال برای بزرگسالان خوبه یا نه؟ 12248 بازدید | 26 پست خانما شوهرم تب داره داروی تب بر فقط شیاف استامینوفن اطفال دارم میشه استفاده کنه؟ گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗 1396/12/05 | 01:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
در_انتظار_آتاناز مدیر استارتر عضویت: 1394/05/02 تعداد پست: 998 مرتب دارم پاشویه اش میکنم ولی فایده ندارهنمیتونه رانندگی کنه بره دکترخودمم نمیتونم رانندگی کنم تازه بچه هام هم خوابن گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
در_انتظار_آتاناز مدیر استارتر عضویت: 1394/05/02 تعداد پست: 998 دوتا بزنم واسش؟ گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
در_انتظار_آتاناز مدیر استارتر عضویت: 1394/05/02 تعداد پست: 998 قرصشو نداره بخوره؟ نه نداریم تو خونه😣 گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
در_انتظار_آتاناز مدیر استارتر عضویت: 1394/05/02 تعداد پست: 998 😢😭😭😭 گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
در_انتظار_آتاناز مدیر استارتر عضویت: 1394/05/02 تعداد پست: 998 ۲ تا یا ۳ تا استفاده کنه باشه عزیزم ممنونم جواب دادی گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
ساناز٨۱۴٨ عضویت: 1395/09/27 تعداد پست: 7301 😢😭😭😭 آره دوتا بزن پاشویه هم بکن. ختمی اگه داری تو خونه براش دم کن این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
در_انتظار_آتاناز مدیر استارتر عضویت: 1394/05/02 تعداد پست: 998 آره دوتا بزن پاشویه هم بکن. ختمی اگه داری تو خونه براش دم کن ختمی ندارمولی پاشویه اش میکنمدلم واسش میسوزه امروز خیلی خسته شده بود حالا هم تب کرده😣😣 گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
تارا36 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 1822 بچه من ١٢ كيلوعه دوتا شياف صدو بيست استا بسشهديگه شما خودت واسه وزن شوهرت حساب كناصلا اون تعداد شياف داري؟!
در_انتظار_آتاناز مدیر استارتر عضویت: 1394/05/02 تعداد پست: 998 مرسی عدوستای گلم ممنونم از همتون❤ گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗