تا الان منظم بودم و سابقه نداشته انقد دیر پریود شم
چیکار کنم پریود شم،! شرایط مشابه داشتین شما؟
انقدم خوابم میاد این روزا ک نگو.. فک کنم مال همین پریود نشدنمه
در ضمن مجردم، نگین مبارکه حامله ای 😂
من هیچوقت نمیتونم از مشکلاتی که درونم حس میکنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش میکنه. من از درونم از جایی که نه درک میشه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا میجنگم و از بیرون لبخند میزنم و مثل یه آدم نرمال رفتار میکنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
گلم پریود شدی ؟ چیکار کردی مجردم ولی استرسی 😣موعد پریودمه هنوز نشدماعصابم خورده چن سالته
آره پریود شدم
رفتم کلی پیاده روی کردم.... بعد بستنی خوردم.... بستنی خوردن همانا.. پریود شدنم همانا 😂😂😂
البته قبلش چای خوردم با یه عالمه زنجبیل
نزدیک 22
من هیچوقت نمیتونم از مشکلاتی که درونم حس میکنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش میکنه. من از درونم از جایی که نه درک میشه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا میجنگم و از بیرون لبخند میزنم و مثل یه آدم نرمال رفتار میکنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
گلم پریود شدی ؟ چیکار کردی مجردم ولی استرسی 😣موعد پریودمه هنوز نشدماعصابم خورده چن سالته
من یه 13 روزی عقب افتاده بودم... چند روزه عقب انداختی؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ترشح واژن دارم گاهی اعصابمم خوزده هنوز نشدم هوف😣سیکلت چند روزه بود این ماه ؟
42 😥