2777
2789
عنوان

شوهرم پول واریز کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 32 پست
احساس میکنم راست گفته مگه میشه کسی تو یه لحظه همچین سناریویی بچینه تو ذهنش و برات بگه حتما واقعیتو گ ...

تو یک لحظه نه اول همش میگف اصلا یادم نیست و تاریخو نگاه کن چند شنبه میشه واینا

و بعد گفت اصلا یادم نمیاد هرچی فکرمیکنم و سکوت کرد بعد یه ۵ مین اینطوریا دوباره پرسیدم

یهو رفت توفکر گفت اره فکرکنم یادم اومد واین جریان قهوه وگفت

تو یک لحظه نه اول همش میگف اصلا یادم نیست و تاریخو نگاه کن چند شنبه میشه وایناو بعد گفت اصلا یادم نم ...

خب طبیعیه یادش نیاد منم همینم دو روز میگذره عمرا یادم بیاد کجا کارت کشیدم.عزیزم اگه تا حالا ازش چیز مشکوکی ندیدی اصلا فکرت درگیرش نکن چون چیزی نبوده و به نظرم راست میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طبیعیه یادش نیاد منم همینم دو روز میگذره عمرا یادم بیاد کجا کارت کشیدم.عزیزم اگه تا حالا ازش چیز ...

عزیزم گردش حساب گرفتم درست ددرومد بنام یک اقایی که همون قهوه فروشه بود انتقال داده

تازه این اقاهه کارت شوهرمو برده که گفته فقط دویست به حساب خودش واریز میکنه اما تو گردش حساب فهمیدیم علاوه بر اینکه ۲۰۰ تومن برا خودش انتقال داده ۲۰۰ تومن بعدی و هم نقد از باجه برداشت کرده فکر کرده شوهرم نمیفهمه

و واقعا هم شوهرم متوجه نشده دوتا پیام برداشتی اومده بود ۲۰۰‌تومنی ک چشمش فقط ب یکی خورده

که این شکم باعث برملا شدن دزدی این قهوه فروشه هم شد😄

شوهرم قبلا خطا کرد و منم نتونستم ببخشم وتامرز طلاق رسیدیم وباگرفتن حق طلاق فرصت دوباره به زندگیم دادم بخاطر بچم واینکه شوهرم ادم خوبی بود

خلاصه ازهمون موقه مغز وفکرم مریض شد و شکاک شدم به همه چی که ازخدا میخوام کمکم کنه خوب بشم چون همیشه اینطور شک میکنم وداغون میشم وتهش متوجه میشم شکم الکی بوده