2777
2789

بچه ها گوشیم شیائومی هست تلویزیون دوو 

من هردفعه که میخام وصل کنم گوشیمو باید تلویزیون رو از برق بکشم تا وصل بشه و گرنه نمیشه اما گوشی اطرافیانم روزی صدبار براحتی وصل میشه 

چیکار کنم من😭

خیلی اعصابمو بهم میریزه 

تا حالا براتون پیش اومده !؟ 

راه حلی ندارید!؟🥲

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیائومی همینجوریه .من سامسونگ هست راحت وصل میشه

خودمم حدس میزنم فقط مشکل گوشیمه😓

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

گوشی عوض کن مدل تلویزیون چیه؟

گفتم عزیزم دوو 

اخه بااین گرونی نمیتونم گوشیمو عوض کنم 

عزیزم گوشی من شیائومی و تلویزیون سامسونگ ، اصلا وصل نمیشه نامرد ، فقط موسیقی رو پخش میکنه و فیلم ها ...

بعضی فیلم ها کلا نشون نمیده میزنه چی چی پشتیبانی نمی‌شود من میرم از تو برنامه شریت نگاه میکنم