2777
2789
عنوان

گوشیمو نمیتونم به تلویزیون وصل کنم چیکار کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست
گوشی منم سامسونگ من دیگه کافیه اسمارت ویو روشن کنم خودش وصل میشه اصلا تو برنامه های تلوزیونم نمیرم

با وای فای وصل میشید ؟ کلا وای فای داره خونتون ؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ما وای فای نداریم ازبس وصل کردم دیگه برنامه ام که روشن کنم تلوزیون رو شبکه باشه پایینش میزنه دیگه ...

چرا برا من نمیشه مدل گوشیم پایین نیست . تی هم دوو ولی جدید نیست .اصلا تو اسمارت ویو اسم تی وی را نمیاره

چرا برا من نمیشه مدل گوشیم پایین نیست . تی هم دوو ولی جدید نیست .اصلا تو اسمارت ویو اسم تی وی را نمی ...

در کل وصل شده تابحال یا نه؟

مال من بعضی وقتا که کسی دیگه بیاد وصل بشه بهش اذیت میکنه پیدانمیکنه گوشیمنو دیگه گوشیمو خاموش روشن میکنم اوکی میشع

در کل وصل شده تابحال یا نه؟مال من بعضی وقتا که کسی دیگه بیاد وصل بشه بهش اذیت میکنه پیدانمیکنه گوشیم ...

نه تا حالا امتحان نکردیم 

نه تا حالا امتحان نکردیم

امتحان کن ببین گوشیت اسمارت ویو داره تلوزیون هم اگه مال این داشته باشه باید وصل بشه

الان‌مال منوشوهرم وصل میشه ولی مال پسرم گوشیش برنامه اسمارت ویو نداره نمیشه

امتحان کن ببین گوشیت اسمارت ویو داره تلوزیون هم اگه مال این داشته باشه باید وصل بشهالان‌مال منوشوهرم ...

اره گوشی اسمات ویو داره میرم توش اسم تی وی نمیاره ک کانکت بشم