2777
2789
عنوان

چه گوهی بخورم دوستان

131 بازدید | 14 پست

من رشتم تجربه بخاطر ریاضی بشدت سختش و کلا خوب نبودن تو ریاضی می‌خوام تغییر رشته بدم بین این دو تا موندم

رشته انسانی که درساش برا من خیلی سادس چون حفظیاتم قویه ولی از طرفی هم برام حوصله سر برن و آینده شغلیش هم اصلاا دوست ندارم

رشته حسابداری که از چند نفر که ریاضیشون هم ضعیف بوده پرسیدم همه گفتن فقط کار با ارقامه که من مشکلی با چهار عمل اصلی و ارقام ندارم

ولی اگه بخوام برم حسابداری که فنیه باید دهم رو دوباره بخونم

از طریق انسانی هم میتونم برم حسابداری ولی بحث اینه که از نهایی های انسانی خیلیی میترسم با اینکه درساش برام سادس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته، ولی انسانی هم به این سادگی که میگی نیستا

یعنی حفظیاتی هم نیست همش، تحلیلی داره به شدت امسال امتحاناشون تحلیلی بود

فلسفه، منطق، علوم فنون اینا اینقدری هم که فکر می‌کنی راحت نیست

درس های دبیرستان  هررررر رشته‌ای واقعا سخته و اعصاب فولادین😅 می‌خواد و پشتکار خیلی زیاد 

البته در صورتی که بخوای یه رشته‌ی خوب و دانشگاه خوب قبول بشی و اینده خوب بخوای برای خودت 

همین طوری الکی الکی پیش رفتنو همه میتونن راحت برن و تهش سه سال استرسو هیچی به هیچی

اگر واقعا حوصله شو نداری به نظرم خودتو اذیت نکن، برو هنرستان، البته هنرستان هم واقعا زحمتای خودشو داره

ما یه اکیپ شش نفره بودیم و چندتا دوستان هنرستانی داشتم و واقعا شبانه روزی برای طرحو پروژه هاشون زحمت می‌کشیدن

ولی در هر حال خشکی دبیرستان و استرس و جو رقابتیش بیشتر هنرستان

حساب داری از اون رشته های ملو تریه توی هنرستان😄 اگر علاقه داری برو و اگر نشد یه رشته ی هنرستانی ساده برو که دیپلم رو بگیری و بعد فنی حرفه ای مدرکشو بگیر و شروع به کار کن

از طرفی اگرم خواستی بری دانشگاه رشته ی شناوره و میشه انتخابش کنی 

پر حرفی کردم😅🩵 سوالی داشتی بپرس موفق باشی

البته اینم بگم من خودم ریاضی خوندم