2777
2789

یه مانتو دارم واسه دوسال پیشه همشم مراسمای مختلف پوشیدمش پارسال محرمم پوشیدم بپوشمش طوریه؟

دستم امسال بشدت خالیه 

در ضمن مانتو خریدم بعدش اما همش رنگی کلا لباس مشکی کم میخرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این مانتو محرمی چیه مد شده؟ من یه مانتو مشکی دارم همه جا می‌پوشم‌. فشن شو داریم نمی‌ریم که

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

باز من امسال فقط مانتو مشکی تونستم بخرم🥲😂نه بابا طوری نیست وقتی شرایطشو نداری🤌🏼بعدم مشکی زیاد مشخص نمیشه که تکراریه یا نه

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

چه اشکالی داره عزیزدلم کلن لباس تا تمیز وقابل پوشیدن هست هیچ اشکالی نداره هرکیم چیزی گفت بگو ما یه چیزی داریم به ایم ماشین لباس شویی وقتی لباس کثیف میشه میشوریم تمیز میشه دچباره می پوشیم که بیایم ببینینم فضولمون کیه !😄

با خودم میگم اصلا هیچ جا نرم بعدش میگم بچهام گناه دارن صدا میاد دلشون میخواد برن بیرون

باور کن ملت وسط مجلس عزاداری نمیان با خودشون بگن عههه دیدی مامان بهاره همون لباس پارسال رو پوشیده بود؟ چه بسا اصلا خودشون هم همون لباس پارسال رو پوشیده باشن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻