2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساب بلند مدت بصورت سپرده ولی سود نیومده هنوز

منظورم اینه از عابر بانک با کارت بانکی چک کردین ببینین واریز شده یا نه؟ 

چون اس ام اس ش نمیاد انگار اختلال پیدا کرده باید از عابر اینا موجودی گرفت 

اره دقیقا😑نگرانم یعنی پولا سرجاشه؟ سودت چ تاریخی میومد همیشه ؟ نریختن برا توام؟

بانک مرکزی باید پس بده چون برا دولته ، ان شالله که درست میشه همین روزا  همش میگم کاش میذاشتم خصوصی گفتم ورشکست میشه پولای ملتو بالا میکشن حالا از شانس این دولتی وامونده اینجوری شد 🙃🙃واسه من چهارم بود روز واریز 

بانک مرکزی باید پس بده چون برا دولته ، ان شالله که درست میشه همین روزا همش میگم کاش میذاشتم خصوصی گ ...

دقیقااا منم گفتم خصوصی امن نیس پولو بالا میکشن

همشو گذاشتم دولتی حالا اینجوری شده خیلی نگرانم ناراحتم😭

واقعا یعنی بانک مرکزی جبران میکنه ؟ 

برا من سوم هرماه بود فعلا ک هیچ.. 

دقیقااا منم گفتم خصوصی امن نیس پولو بالا میکشنهمشو گذاشتم دولتی حالا اینجوری شده خیلی نگرانم ناراحتم ...

آآره عزیزم مجبورااا چون بانک دولتیه   بعد هک سپه رو میگن مربوط به پول نبوده  سیستماشو نابود کردن که  نشه کار بانکی انجام داد مردم دستگاه پوز سپه  دارن تو مغازه هاشون کارت کشیدن به حسابشون ننشسته،نگران نباش درست میشه 

آآره عزیزم مجبورااا چون بانک دولتیه بعد هک سپه رو میگن مربوط به پول نبوده سیستماشو نابود کردن که ...

اره منم شنیدم هک مربوط ب سیستم بوده،  نه دارایی مردم!

ولی سود نیومده 😣کلافه شدم

عزیزم از بانک پرسیدی کی درست میشه؟