2777
2789
منم بخدا. حس میکنم قلبم سنگین شده خنده هامم هیستریک.نه دیدمش نه می شناسمش اما کلی حرص خوردم

یه لحظه به حال بچه هاش فکرنکردیعنی؟به اینکه ممکنه شوهرش به هوش بیادفکرنکرد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ول کن. من خودم ته کارمام. من تحت هر شرایطی به بچم فکر می کنم من در قبالش مسئولم. پرسیدم که دخت ...

بله شماها که با غرور این حرفارو میزنید باید خیلی مراقب خودتون باشید ... کلا قضاوت اونم تو این موضوعات حساس خیلی خطرناکه و حق الناس سنگین داره تو چمیدونی اون زن تو دلش چی میگذشت شاید هزار تا مشکل و حرف داشته که تو خبر نداری هیچوقتم‌بااطمینان نگو اینکارو نمیکنم و ... چون دنیا مجبورت میکنه دقیقا همونکاری که با غرور ازش حرف میزدیو انجام بدی کلام معصومه

بله شماها که با غرور این حرفارو میزنید باید خیلی مراقب خودتون باشید ... کلا قضاوت اونم تو این موضوعا ...

حرفت و قبول ندارم. اگه طرف اختلال روان داشته باشه بحثش جداست. من مادرم و هیچ معصومی خودکشی رو تایید نمیکنه. خودکشی کار ادمای ضعیفه و سسته. شما هم از گذشته ی من خبر نداری عزیزم. من جایی که باید همه چی رو تموم میکردم دندون رو جیگر گذاشتم صبر کردم و تلاش کردم. 

من کل زندگیم یه بار به خودکشی فکر کردم که اونم بارها و بارها وقتی بهش فکر میکنم احساس شرمساری میکنم. اگه الان خداروشکر زندگی ارومی دارم و با غرور و صد البته افسوس و حیف در مورد این خانم حرف میزنم دلم براش میسوزه. برای اون بچه های کوچیک و بی مادر میسوزه.

اون انتخاب کرده راه اسون و انتخاب کنه تا مبارزه کنه.

شمایی که میگی اینطور نگو و فلان. ممکنه کسی که قصد انجام اینکارو داشته باشه با پیام شما مصممتر بشه و اینکارو بکنه.

پس مواظب صحبت کردنت باش لطفا و دفاع نکن.

حرفت و قبول ندارم. اگه طرف اختلال روان داشته باشه بحثش جداست. من مادرم و هیچ معصومی خودکشی رو تایید ...

حالا طرف خودشو کشته دلیلشم شما نمیدونی اینکه داری پشت سرش میگی کارش اشتباه بوده درست نیست قاضی اصلی خودش میدونه کارش چرا و درست وغلطش رو حتما فکر بچه هاشو کرده

حالا طرف خودشو کشته دلیلشم شما نمیدونی اینکه داری پشت سرش میگی کارش اشتباه بوده درست نیست قاضی اصلی ...

عزیزم این نظر منه و نه کسی اینجا اونو میشناسه و نه من قراره فک و فامیل اون خانمو ببینم اصلا.

صد درصد هم میگم کارش اشتباه بوده.

دقیقا پشت سرمرده هم حرف میزنن فکر کنم وقتی زده بوده اسی خوشش از طرف نمیومده

دقیقا بعد اینقدر شخصیت نداره انگار داره داستان کمدی یا جوک تعریف میکنه با ذوق و میگه جالبیش ینجاست و ... اینا رو باید تو خانواده بهشون یاد داد

حرفت و قبول ندارم. اگه طرف اختلال روان داشته باشه بحثش جداست. من مادرم و هیچ معصومی خودکشی رو تایید ...

کسیکه اون حجم از فشار روانیو داره تحمل میکنه که با وجود بچه دست به خودکشی میزنه با این حرفای شما بیشتر مصمم میشه که از دست امثال شما فرار کنه و خودشو خلاص کنه مشفقت و همدلی و انسانیت اینا صفاتیه که ادمای نرمال باید داشته باشن

چقدر گیجی ایکیوت پایینه ها میگم‌ معصوم گفته کسیو برای کاری سرزنش کنی نمیمیری مگر اینکه خودت هم به همون بلا مبتلا بشی تازه تو که مسخرشم داری میکنی طفلک زن بیچاره دستش از دنیا کوتاهه

دقیقا بعد اینقدر شخصیت نداره انگار داره داستان کمدی یا جوک تعریف میکنه با ذوق و میگه جالبیش ینجاست و ...

خودت شخصیت نداری که بلد نیستی صحبت کنی.

من نظرم اینه شما نظرت برخلاف منه من بهت توهین کردم؟؟؟

معلومه از ادمایی هستی که از زمین و زمان طلبکاری خدا ان شالله به دلت ارامش بده و یکم فهم و شعور برای تبادل نظر دادن تو جمع. موفق باشی😘