2777
2789
عنوان

رفتار بد خانوادم با شوهرم

63 بازدید | 2 پست

سلام من تقریبا ۷ ساله همسرم رو با اطلاع خواهر و مادرم میشناسم و یکساله ازدواج کردیم

اواخرش با ازدواجمون مخالفت کردن به دلیل ۳ ساعت راه دور

خواهرم مطلقست و با یه بچه خونمونه 

من خواهرزادمو خیلی دوست دارم و اینهمه راهو برای وقت گذروندن با اون میام 

خانوادم سر ازدواجم خیلی اذیتم کردن و بزرگترین ضرر هارو بهم رسوندن

همسرم با وجود تمام بی احترامی هایی که بهش میکنن هیچوقت بی احترامیشونو نکرد و خیلی باهاشون با مراعات رفتار میکنه و هردفعه میایم اینجا کلی خوراکی میخره هزینه میکنه

دیروز تصمیم گرفتیم برای تفریح بیایم شهرمون و طبق معمول دلم نیومد بدون خواهرزادم برم خواهرامو برداشتیم بردیم همسرم کلی در خدمتشون بود و با کلی خستگی سعی می‌کرد روز خوبی رو براشون بسازه

شب برگشتیم خونه واسه خواب منو همسرم رفتیم اتاق دوران مجردیم خوابیدیم و یه راهرو کوچیک بین اتاق من و هال دسشویی... هست و یه در کوچیک داره 

صبح همسرم بهم گفت میشه در رو باز کنی متوجه منظورش نشدم رفتم دیدم مادرم درو رومون قفل کرده و امکان دسشویی رفتن هم نداشتیم. درو زدم دیدم جلو درمون خوابیده 

شوهرمم کل شبو بیدارم نکرده بود 

خیلی بهم برخورده منظور بدی رو میرسونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.