2777
2789
عنوان

خانوما تو رو خدا بگید من چه خاکی بر سر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 36 پست

عزیزم خدا مادرتو بیامرزه بگو بابام اومده خونه پیش ما ... بنظر خونت هتل شده و کسی درک نمیکنه که نباید اینقدر بمونه پس خودت دست بکار شو

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
میگم، بالاخره بهش میگم، برام دعا کن بتونم ، درسته گاو نه من شیر میشم ولی چاره ای نیست، این جوری پیش ...

انشا الله بسلامتی مشکلت حل بشه خواهر

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اما منتظر ترکش هاش هستم😬 نمی‌دونم قراره بعدش چی بشه ، میترسم

عزیزم از چی میترسی

خدا رو شکر شغلتو داری درامدم داری برادرتم که همفکرته

نگران نباش فوقش قطع رابطه میکنه که بازم بهتر

تو این قضیه هم اگه کسی درکت نکرد برات مهم نباشه

یعنیییی نامووووسن هنوز تاپیک میزنی؟؟؟وای اسی اون سری قول دادی که زنگ بزنی بهشون بگی نیان که چی شد پس ...

زنگ زدم گفتن نیاین دیگه ، در ظاهر که قبول کردن ولی دخترخالم گذاشتن استوری های طعنه دار رو شروع کرده🥴 که برام مهم نیست

سلام عزیزم خوبی چکار کردی بالاخره به خالت گفتی؟؟ خاهش میکنم انقد ضعیف نباش بزار قطع رابطه کننیا ب بر ...

قبول کردن که نیان دیگه 

دیشب گفتن شاید برن مشهد ، از یه طرفم گفتن تخت و ویلچیر رو نگه دار ، هر موقع خونه گرفتیم بیایم ببریم، حالا دیگه نمی‌دونم ، یک هفته صبر میکنم تا تکلیفشون مشخص شه